Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit áldoznátok az esküvőtök díszletére és sátorra?
Mi egy meseszép étteremben tartottuk a lagzit. Ódon, régies hangulata volt ahol nagyon rosszul mutatott volna a plusz díszítés. Az étteremben csak a fogyasztást kellett kifizetni.
A barátnőmnek egy hétköznapibb étteremben volt lufi és selyemszalagos díszítés rendelve hatvanezerért. Ünnepi volt de annyira nem volt szép.
Egy ismerősünknek a barátai díszítették fel lufikkal és selyem anyagokkal a termet. Rengeteg lufit fölhasználtak, a terem gyönyörű lett. Sokkal ünnepibbre feldíszítették mint a hatvan ezres profik. Lehet hogy a lufik nem voltak minőségiek, és nem formáztak különféle figurákat , de nagyon szép lett.
Természetesen inkább egy távoli, jobb helyszínt választanánk.
Esküvője jó esetben egyszer van az embernek, szerintem akkor érdemes annyit rászánni, hogy számotokra tökéletes legyen.
Ha nagyon kicsi összegből dolgoztok, akkor is előbb faragnék le a vendégek számából vagy egyszerűen egy vacsorát adnék a polgári szertartás után, mintsem egy hetedhét országra szóló, de gagyi sátras lagzit rendezzek.
A minőség nagyon fontos.
8-as voltam: még annyi, hogy nekem az ilyen helyszínek sokkal jobban bejönnek, mint mondjuk egy modernebb fehér sátor az nekem nem hangulatos. :)
Rossz idő esetén be tudják fedni az oldalát is, de reméljük erre nem lesz szükség.
Ha pedig megtehetnénk, akkor egy kastélyszállóban tartottuk volna. :)
Ha meg tudnám fizetni, nyilván igen - pl. az én nagy vágyálmom egy kastélykert lenne. De mivel nem nagyon telik flancolásra, elég a helyi polgármesteri hivatal - viszont ebben az esetben nem mennék sokkal távolabbra, nem érné meg azért a helyszínért, amit még ki tudnánk fizetni... ráadásul majdnem az összes rokon errefelé lakik, vannak idősebbek is köztük...
A dekor meg nem lesz nagyon tiptop, azt akár magunk is el tudjuk készíteni, de amúgy is sok jól dolgozó dekoros van a közelben - pestiek vagyunk, nem kell nagyon messzire menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!