Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerület az esküvőtök?
Szeptemberben lesz az esküvő. Kb 300 lesz a vége.
Maga az esküvő városban lesz, de utána vidékre megyünk vacsorára (pest megye, nincs nagy távolság). Sok mindenben szerencsék van, mert pl az étterem tulajdonost ismerjük, így csak az ételeket kell kifizetni amit itallal együtt is 100 alatt megúszunk és mégis egész napra miénk a hely. Dekorációt a párom anyukája csinálja, nagyon ért hozzá, gyönyörű lesz. Mivel fodrász a hajamat is ő csinálja és van a családban sminkes-kozmetikus is, így ez is pipa.
Kis esküvő lesz, maximum 40 fővel, ezért nem lesz hatalmas habos-babos ruha, egy elegánsabb, nyáriasabb fehér csipke ruhám lesz, amit 17-ezerből megúsztunk. Párom vett magának új öltönyt, de az hosszútávra marad, tehát megérte.
Az egyetlen nagy összeg a gyűrű volt. Kettőnké összesen 145ezer volt. Úgy voltunk vele, hogy ez az egyetlen ami valóban örökké megmarad és kézzel fogható emlék lesz, így sokat fordítottunk a minőségre.
Szia.
Nekem szombaton volt :)
2.000.000 ft volt 76 fővel pest megyében.
Étterem (ebbe étel-ital): 575.e ft
Külön vittük a rövidet: 100e
Vőfély: 105e
Fotós: 70e
Videós: 120e
zenekar: 200e
Virágok + diszítés: 150e (baráti ár)
templom diszítés: 3 felé ment mert 3 esküvő volt 12.500
Torta: 70e
Én használtan vettem ruhám: 40e
Férjem csináltatta: 120e
Menyecskeruhám béreltem : 15e
Cipők: 30e
gyűrűk: 180e
És a fennmaradó összeg: az a sok apróságból tevődött össze:
2 gyermekem van nekik a teljes ruházat cipőstül,a proba haj, smink, az aznapi haj, smink, ékszerek, meghívóhoz a kellékek, ültetőkártyához, menűkártyához, autóra szallagok, köszönőajándék nálunk mézeskalács volt, homokszoró szett, gyertyafénykeringőhöz gyertyák, és sok - sok egyébb kiegészítők.
Remélem tudtam segíteni :)
Sok Boldogságot előre is!
Mikor lesz a nagy nap?
Hű! Én még sosem házasodtam, körülöttem mostanában volt 2-3 ember, de anyagiakról még nagy vonalakban sem esett szó.
Én tippeltem kb. 100 ezret az egyikre ahol voltak 30-an, és vidéken, de hintó meg minden mással fűszerezve, de akkor ezek szerint nagyon alá becsültem.
1,4 M. (Nászút, gyűrűk nélkül)
Vidék
Volt minden, 100főre kalibráltuk, de nem voltunk ennyien.
Kaja, mivel vittünk húst..500e
Ital:110e (de a pálinka, ésa bor saját)
Süti: 95e
Virágok: 65e ( minden a dekor vrág is benne, az autódísz..minden)
Ruha: 130 ( cipő, ruha, fehérnemű..stb) +70 a vőlegény ruhája
Frizura, smink, köröm...15e
110 e fotós
70 zenész( egyszemélyes)
13 a szertartás
20 sofőrszolgálat
70terembérlet
A maradék a sarlang pluszban( mindent felfele kerekítettem)
Ui
Dekort ajandékba kaptuk ezért enm tudom, a vőfelynek is ez volt a nászajándeka...
Én ugyan a szolgáltatói oldalon vagyok, de kb 1 éve 200 pár bevonásával csináltam egy ilyen irányú kutatást amit a [link] címen megtalálsz (remélem a link most itt nem probléma)
Ami fontos az egészből, hogy a költségvetési plafont te ismered, de annak összetételét elég drasztikusan tudod alakítani és egész más lesz a végeredmény.
1,6M 50 fő Budapesten
Zenekar 120e
Ceremóniamester 130e
Ruha + menyecskeruha + cipő + ékszerek 160e
Vőlegény ruhája 70e
Virágok 50e
Fotós 100e
Gyűrűk 92e
Szertartás 12e
Étterem 680e (étel, ital, terembér, torta, sütemények, minden benne volt)
Fodrász, sminkes, manikűr, pedikűr kb. 20e összesen, próbahajjal, próbasminkkel együtt
meghívó: 17e
A maradék az egyéb apróságok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!