Szerintetek is felesleges lenne külön főznöm?
Figyelt kérdés
Anyósomékhoz költöztünk, az emeleten lakunk. Anyósom főz az egész családra, én ha tudok besegítek neki. Párom kitalálta, hogy főzzek külön, anyósom szerint hülyeség. Ti mit gondoltok?2014. nov. 3. 19:59
11/23 anonim válasza:
2 szer annyi gáz, melegvíz, mosogatószer, alapanyag....
egyáltalán sejti a párod mi pénzbe kerül 2 háztartás fenntartása
12/23 anonim válasza:
"Szerinte az asszonynak főznie kell az urának."
Nem azért, de nálam ezzel a mentalitással a férjem se lett volna... :D
Szerintem is teljesen felesleges külön főznöd, ha az anyósod főztje finom, és elég nektek is.
13/23 anonim válasza:
Azt hittem ez az en egyik regebbi kerdesem,be is leptem megegyszer,mertnem voltam biztos. Detto ugyanez volt kb a kerdes,csak en akartam kulon fozni,anyos meg az en uram nem akartak. Vegul is megprobaltam.szerettem lulon fozni,igaz igy magunknak kulon meg ettem minden alapanyagot,tobbol jottunk ki mintha havonta bevasaroltam volna a konyhara es foztem hol en hol anyos. Vegul is veszelyeztetett terhes lettem es par het mulva megin o fozott :-D ha jol foz,nincs vita semmibol a lajaval kapcsolatban en ,maradnek egy konyhan.
14/23 anonim válasza:
Bocs,nem megettem hanem megvettem az alapanyagokat:-D
15/23 anonim válasza:
"Szerinte az asszonynak főznie kell az urának."
És a ház befogadott és megtűrt ura mit tesz le az (egyébként a szülei tulajdonát képező) ház asztalára?
16/23 anonim válasza:
Hat te valasztottad, akkor fozz a haz uranak! Jaaa bocs, az az aposod :-)!
mond meg ha lesz hazatok aminek o az ura akkor majd leszel a haz nagysasszonya aki foz is :-P..
17/23 anonim válasza:
Mondd meg az URADNAK, hogy nem er le a láncod a konyháig.
18/23 anonim válasza:
:D Utolsó, ez nagy poén volt...
19/23 anonim válasza:
Esetleg egyik nap te, a másik nap ő főz. De külön kettőtöknek teljesen felesleges szerintem, amennyiben neked nem gond az, hogy anyós főz. Ha mindketten szeretnétek, akkor főzz. Ha neked nem fontos, akkor ne.
20/23 anonim válasza:
Az asszonynak főznie kell az urának????? Hát ezen be.szarok. Egy ideális világban igen, de a tiétek nem az. Két nő egy konyhában...hát, igazából a saját anyámmal sem vállalnám be nemhogy máséval. Majd ha megteremti a drága urad a feltételeket hozzá, majd akkor lehetnek ilyen ideális elvárásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!