Ti hogyan reagálnátok, ha a l8 éves lányotok úgy döntene, télen szoláriumba akarna járkálni (ami akkor tök felesleges) és hetente 1000-1500 forintokat kérne el tőletek? (iskolába jár)
Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 12:23
1/32 anonim válasza:
Érettségi/szalagavató előtt én is jártam szoliba, szüleim nem akadtak ki egyáltalán, pedig ez 20 éve volt.
2/32 A kérdező kommentje:
Nem az érettségi miatt, alapból járna mindig.
2014. okt. 2. 12:29
3/32 anonim válasza:
egyáltalán nem engedném szoliba ... ha annyira akar menni keresse meg rá a pénzt
4/32 anonim válasza:
Hát nekem fiam van, és még kicsi, de ebbe na helyzetben biztosan nem örülnék, hogy tönkre akarja magát tenni, de mindenki csinál hülyeségeket fiatalon, úgyhogy nem szólnék bele a dologba, de a pénzt spórolja össze magának.
6/32 anonim válasza:
Mért felesleges? Ha nem is annyira de télen is látszik a bőre, én inkább nyárra mondanám,hogy fölösleges mert ott a napozás lehetősége! De én nem engedném,még akkor sem örülnék neki ha megkeresi rá a pénzt, nem tartom túl jó dolognak!
7/32 anonim válasza:
Mutatnék neki bőrrákról honlapokat és képeket. Illetve a túl barnult plázacicákról, hogy rájuk akar hasonlítani? Mert egyáltalán nem szép, és nézze meg 10-15 múlva a bőrüket, olyan lesz, mint egy fonnyadt nyugdíjasé. Ha ennyire tönkre akarja tenni a bőrét keresse meg a rávalót. (a szalagavató, érettségi előtt egy kis szín szerzés, hogy ne kriptaszökevénynek tűnjön egészen más, mint az állandóan menni akar)
8/32 anonim válasza:
megkeresi a rávalót és menjen
de erre nem adnék
9/32 anonim válasza:
Ezt mindenki másképp reagálja le szerintem. Gondolom függ a család anyagi helyzetétől is, és hogy mennyire féltik az esetleges mellékhatásoktól. Én annak idején anyámmal együtt jártam szoláriumba heti egyszer pedig fiú vagyok :D 23f
10/32 anonim válasza:
A szolárium ritka természetellenes, csúnya és egészségtelen. Hogy a saját pénzét mire költi, azt nem tudom irányítani, de egy percig sem támogatnám a dolgot, és nem adnék neki pénzt rá. Egyáltalán, még mindig divat a fiatalok körében a szolárium? Már 10 éve is inkább csak megtűrt dolog volt, aki meg sárgulni kezdett tőle, azt meg még jól körbe is röhögték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!