Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan reagálnátok, ha a...

Ti hogyan reagálnátok, ha a l8 éves lányotok úgy döntene, télen szoláriumba akarna járkálni (ami akkor tök felesleges) és hetente 1000-1500 forintokat kérne el tőletek? (iskolába jár)

Figyelt kérdés
2014. okt. 2. 12:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
54%

A szalagavatóm előtt én is voltam pár alkalmat, pedig rám nem jellemző, hogy szolizzak. Én Karácsonyra akkor a szüleimtől kaptam egy 10 alkalmas szolárium bérletet, talán 5-6 ezer forint volt, ennek 5 éve.

Lehet, hogy Karácsonyra ti is meglephetnétek, mert ha utánajársz, sok helyen ha bérletet veszel, kedvezményesebb mint minden egyes alkalomért fizetni. Bár ha te elvből nem engednéd neki, mert hogy felesleges és tönkreteszi a bőrét, az más kérdés. De ha lebeszélni nem tudod/vagy nem szeretnéd, én lehet hogy ezt találnám ki, hogy bérletet kap valamilyen alkalomból, és a pénzt se viszi napi/heti szinten, és ő is megnyugszik h eljárhat párszor.

2014. okt. 2. 12:34
 12/32 anonim ***** válasza:
41%

heti 1000-1500 zsebpénz nem sok

ha csak ennyit kér és kap

ezen felül ha akar valamit ott a diákmeló !

(természetesen az alapdolgokat megveszem neki)

2014. okt. 2. 12:35
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
Én erre nem adnék pénzt, de ha saját magának megkeresi a rávalót, arra költi, amire szeretné részemről.
2014. okt. 2. 12:40
 14/32 anonim ***** válasza:
32%

A szolárium a Kádár népének hitével ellentétben nem káros.

Heti 1-2 alkalomtól (5-8 perc), ha visel védőszemüveget és a gép megfelelően le van fertőtlenítve + karban van tartva, semmi baja nem lesz.

A barnuláson kívül pedig vannak pozitív élettani hatásai is a szoláriumozásnak.

2014. okt. 2. 12:52
 15/32 anonim ***** válasza:
59%

Én elég öntörvényű vagyok és elítélem a szolizást, szerintem borzasztó káros és természetellenes, így nem adnék rá neki pénzt.

Felvilágosítanám, hogy pontosan mit csinál a bőrrel és mutatnék neki egy képet egy rendszeresen szolizó nőről.

Ha még ez se venné el a kedvét, akkor oldja meg a zsebpénzkeretéből vagy keresse meg rá a pénzt. De, hogy erre plusszba még adjak én az ki van zárva.

2014. okt. 2. 12:52
 16/32 anonim ***** válasza:
93%
Hetente egyszer elmehetne, kap egy kis színt, ami nem csúnya, jót tesz a közérzetének és a csontjainak is. Túlzásba vitt szoli káros, de mértékkel nincs gond.
2014. okt. 2. 13:36
 17/32 anonim ***** válasza:
21%
Erre nem adnék pénzt. Egyrészt, mert volt szerencsém közelről megismerkedni a bőrrákkal, másrészt mert 30 éves korára olyan lesz a bőre tőle mint egy 50 évesnek, harmadrészt már rohadtul nem divat a barna bőr, éspedig pontosan azért nem mert állati egészségtelenséget sugall. És ronda is.
2014. okt. 2. 13:46
 18/32 anonim ***** válasza:
38%
A szolárium káros, mondom ezt fiatalként, csak a birka agyú népeket behülyíti a "vegyél! fogyassz!" szöveg, és engedelmesen vonulnak festeni a bőrüket, mert az milyen szép(?). (Ja, és a napfény is káros, csak úgy zárójelben megjegyzem. Sőt, a levegő is. De azért nem kérhetnek pénzt, úgyhogy arról senki nem terjeszti az ellenkezőjét.) Mikor volt bármi egészséges, amikor a természetes adottságokon akart mesterségesen változtatni az ember?
2014. okt. 2. 13:47
 19/32 anonim ***** válasza:
95%

Milyen kis sugalmazó kérdés: "ami akkor tök felesleges".:D

Pont télen szoktak egyébként szoláriumba járni, nem nyáron, hiszen nyáron le tudnak barnulni.

Én nem vagyok egy cica, de télen járok kímélő szoliba, mert nagyon fehér lesz a bőröm (hányingerkeltően, mint valami halottnak, ráadásul sajnos szeplősödésre is hajlamos vagyok). Vegyen bérletet, én 5.000-ért vettem tavaly egy 10 alkalmasat (pedig Bp. belváros).

Persze, én tudnék adni a gyerekemnek havonta/hetente ennyit, attól függ, a szülők milyen helyzetben vannak anyagilag, hogy ez nagy összeg-e.

27N

2014. okt. 2. 14:56
 20/32 anonim ***** válasza:

Általában örülök, ha látom, hogy lányok járnak ki-be, mert nekik csúnya, cserzett, kemény rinocérosz bőrük van/lesz, nekem meg finom puha.

A lányomnak nem az, hogy nem engedném, de hát nem is tudom. Nem szeretném, ha olyan lány lenne.

2014. okt. 2. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!