Ha a párom nélkül kb egy hetet (vagy kevesebbet) anyósnál vagyunk a babával, illene főznöm náluk, vagy elég besegíteni a mosogatásba?
ráadásul külföld, szóval hozzam elő a magyar konyhát?
nem igen szeretnék főzőcskézni(meg anyóssal versengeni, vagy aggódni, hogy legalább ehetőt csináljak, vagy vigyek ki alapanyagokat és hajrá?)
Én szoktam. Bár nekünk nagyon jó a viszonyunk. Mivel ritkán találkozik a fiammal, így ilyenkor úgy vagyok vele, had legyenek együtt.
Ő is itt volt, amikor hazajöttem a kórházból, és átvette a házimunkát tőlem egy kicsit.
Mi lenne, ha az anyóssal megbeszélnéd?
Van, aki nem szereti, ha bárki más föz a konyhájában, van, akinem nem gond. Van, aki csak a már megszokott ételeket eszi, van, aki meg nyitott az újdonságokra.
Ezt az anyós tudja egyedül, hogy NEKI hogy jó.
Ha viszont megeyeztek, hoyg te fözöl valamit, akkor nem azzért legyen "magyaros", mert telenyomod csípös füszerekkel meg jó zsírosan készíted, hogy laktató legyen, mert akkor egy életre elmegy a kedvük mindenféle magyar ételtöl.
A legegyszerűbb ha megkérdezed miben segíthetsz.
Én agyf.szt tudok kapni ha valaki motyol a konyhámban, de pl anyósommat meg nem zavarja.
A legjobb amit tehetsz, hogy megbeszéled vele.
Amúgy "bátyja". Bocsi, de rettenetesen bántotta a szemem.
Kérdezd meg!
Enyém nem várta el, sőt szerintem nem is akarta volna ( a babának is ő főzte a kis adag krumplit, répát). Én egyébként nem is bánom igazán igyekszik kímélni, segíteni. De mivel külföld érdemes megkérdezni, h ennének e valami magyart. Viszont ha nem magyarok nézd át mennyire erős az adott konyha fűszerezése és annál sokkal erősebbet elsőre ne főzz mert nem biztos, h ízlene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!