Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujat csináltatni belőle vagy beadni de akkor kevesebbet ér? Bővebben lent!
Kinéztünk ékszerésznél karikagyűrűt,amibe rögtön beleszerettünk.Viszont van törtaranyunk,és nem tudom mi tévők legyünk:
-beadjuk és ugy vegyük me gamit kinéztünk,ekkor ugye joval áron alul veszik be az aranyat sajnos:(
-ötvöshöz vigyük a törtaranyat,és csináltassuk meg vele a vitt "anyagbol",viszont akkor nem biztos hogy ugyanolyan lesz mint amit kinéztünk.
Ti mit tennétek?
Egy ötvös azért kétlem, hogy nagyon elrontaná.
Viszont amit az arany beolvasztásán megspórolnátok, azt feltehetőleg odafizetnétek munkadíjként az ötvösnek.
De érdeklődni kell mindkét helyen, az nem szégyen.
Félek h nem néznének-e rám hülyn ha bemegyek megkérdeni mennyiért számitják be,mivel nem szo szerinti törtaranyrol van szo hanem fülbevalorol(egyszer csináltattam magamnak,de nekem nagyon nem áll jol,és sose hordtam-vastagabb karika,nem is kicsi,tehát bőven elég lenne gyürüre is)
Félek hogy azt gondolják hogy ha nincs pénz gyürüre akkor minek tartunk esküvőt?
(megjegyzem csak vacsora lesz semmi felhajtás...)
A törtarany az nem törött aranyékszert jelent, nyugi. :-D
Azt meg kakild le, ki mit gondol. Mi közük is hozzá? Idegeneknek akarsz megfelelni, vagy úgy akarsz eljárni, hogy abból te gyere ki jól?
Hát, ha nem mersz érdeklődni, akkor megérdemled a sorsod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!