Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan mérges rám a párom,...

Jogosan mérges rám a párom, mikor ő volt az aki felelőtlenül ígérgetett a lányainak, hogy hozzánk költözhetnek?

Figyelt kérdés

A páromnak van az előző házasságából két lánya, 10 és 12 évesek. Az anyjuk hosszabb munkanélküliség után végre kapott vidéken munkát és költöznie kell, de a cég csak az ő lakhatását fedezi, tehát vagy visszautasítja a szállást és keres maga albérletet ami jóval meghaladja a lehetőségeit (anyagilag tudnánk segíteni) vagy ő megy és a lányok maradnak. Még mikor döntést sem hozott, a párom már a tudtom és megkérdezésem nélkül felajánlotta, hogy menjen csak, a lányok majd jönnek hozzánk.

Ebben csak az a szépséghiba, hogy nem tudjuk őket hová költöztetni. A ház amiben lakunk a gyermekeim nevén van, az apjuknak és nekem az 50-50%-án haszonélvezetünk van. Összesen 5 szoba van és ha úgy nézzük mi már alapból többet használunk mint a volt férjemék, mert külön szobában vannak a lányok és a fiúk + 1 szobában mi a párommal. Most ide mégis hova költöztessük be a lányokat? Legyenek 4-en egy szobában, mikor már így is elég zsúfoltan vagyunk?

A párom erre közölte, hogy beszéljem meg a volt férjemmel, hogy a fiukat költöztessék be magukhoz, mert még kicsi (5hónapos) és abba a szobába majd mehetnek a lányok...

Mikor megmondtam neki, hogy ez így nem fog működni, még ő kapta fel a vizet, hogy biztos útálom a gyerekeit és csak ki akarok szúrni velük. Hiába mondom neki, hogy nem erről van szó, most csak fújja a magáét és nem hajlandó higgadtan átgondolni a dolgokat.

Mit csináljak? Mit mondjak neki, hogy kicsit lenyugodjon és elkezdjen gondolkozni?

2014. okt. 1. 09:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
67%
A párod oldja meg. Elég zavaros a lakhatásotok most is, és nem csak a 2 kislányról van szó, hanem a többiről is. Ne bonyolítsátok még jobban az életeteket. Sajnálom a két kislányt, de egészségtelen lenne, ha meg ők is oda költöznének.
2014. okt. 1. 18:58
 42/69 anonim ***** válasza:
14%
Atyaég! 24 éves vagyok, férfi azt hiszem újabb okot gyűjtöttem rá, miért ne vállaljak gyerekeket...Ha így kéne élnem én már rég mély depresszióba lennék. Inkább költöznék el az új barátnőmmel+gyerekemmel minthogy kínosan éljek a volt feleségem mellett, hát milyen élet ez? Ha luxus villa lenne a rózsadombon, még akkor is inkább a havannán egy 40nm szobakonyha, mint ez. Mindenkinek jobb lenne. Az már másik kérdés, ha valaha is gyerekem lesz, én nem fogok szakítani sosem, hacsak nem a feleségem teszi ezt.
2014. okt. 1. 19:41
 43/69 anonim ***** válasza:
28%
Gondolj bele kérdező, mi lenne ha fordítva lenne a helyzet? Ha a párodé lenne a ház és a te gyerekeidet nem akarná ott látni? Akkor mit éreznél ?
2014. okt. 1. 20:01
 44/69 anonim ***** válasza:
71%
ma 10:44 válaszon azért jót röhögtem xD
2014. okt. 1. 20:40
 45/69 anonim ***** válasza:
81%
Nem jogosan. Nem normális élet ez így, felesleges még a két kislányt is beköltöztetni. A párod meg jobban tenné ha nem dirigálna önhatalmúlag egy olyan házban, amihez semmi köze sincs.
2014. okt. 1. 21:39
 46/69 anonim ***** válasza:
13%
De most tényleg,kérdező!mit szólnál,ha fordítva történne ez?ha a te párod nem akarna tudni a te gyerekeidről?akkor ki lennél akadva,mi?a többiek meg adnák itt alád a lovat,hogy micsoda egy szemét(bunkó,tapló,gyökér stb.)párod van.
2014. okt. 2. 06:23
 47/69 anonim ***** válasza:
89%

Nem értitek, hogy nemcsak a kérdezőé a ház?

Ha én lennék a férfi helyében eszembe sem jutna egy ilyen kórnyezetbe kóltöztetni 2 kamaszlányt. Albérlet, amíg más megoldás nincs. Higyjétek már el, hogy senkinek nem lenne jó, ha még 2 gyerek odakóltözne az amúgy is zavaros helyzetbe.

Én is a gyerekeim érdekeit védeném, és bizony a nó gyerekeinek az az érdeke, hogy ne zsúfolódjon oda még két idegen gyerek.

És uram bocsá' , a férfinak köze nincs ehhez a lakáshoz, tehát ne legyen már ennyire nagyvonalú, mikor a gyerekei lakhatását kell megoldani.

2014. okt. 2. 07:07
 48/69 anonim ***** válasza:
65%

A volt férj kárára nem érdemes rendezkedni. A kisbabának ha kialakítottak egy szobát, akkor őt nem lenne szabad bolygatni.

Gondolom a párodnak nagyon fáj hogy idegen gyerekeket nevel és alkalmazkodik a hétköznapokban, miközben az ő saját gyerekei bajban vannak. Ezt neked is meg lehet értened. A tieid sosem fogja úgy szeretni mit a sajátjait.

Azt nem fogta fel hogy nem nagyon tud ott már rendezkedni.

A egy-két hétről lenne szó akkor a földön matracon aludhatnának a lányok , akár a ti szobátokban. ( Ezt úgy sem tartja olyan gáznak a párod hiszen a volt férjedékhez is beköltöztette volna a kisgyereket , aki egyre nagyobb lesz..)

Ha hosszútávra gondolná így, akkor nem egészséges. A lányok a legrosszabb és legérzékenyebb korban vannak. Nem biztos hogy a gyerekek ki fognak egymással jönni, és ők is az édesanyukkal éreznék magukat biztonságban.

2014. okt. 2. 10:08
 49/69 anonim ***** válasza:
22%
De nem értitek, hogy az a szoba, amiben a kisbaba van, az csak félig a Volt férjé??félig a kérdezöé, és ha akarna, tudna segiteni, de nem akar, mert a hàta közepére se kell a két kislàny.Ezt meg tudom érteni, de akkor minek jön össze olyan férfivel akinek van gyereke?Keresi itt a kifogàsokat, hogy igy törvény, meg ugy törvény, meg hàzrész, bla bla, de igazàbol arrol van szo, hogy a gyerekekböl nem kér.Mondjuk azt hozzà kell tenni, hogy elég gàz lehet a pasas is, hogy odamegy ilyen hàzba lakni, ahol ilyen belterjesen élnek.De egy szo mint szàz, tök mindegy, hogy ki mit mond, ez igenis csunya dolog, hogy egy pàr nem szàmithat egymàsra 100%ban.Most komolyan, ilyen helyzetben ti is azt mondanàtok a férjeteknek, hogy bocs dràgàm, de a törvény szerint a gyerekeidnek semmi keresnivalojuk nincs itt?Ha igen, ez titeket minösit.Szàmomra tökmindegy lenne, ha mindjàrt hatan aludnànk egy szobàban, akkor Sem mondanàm a férjemnek, hogy nem jöhetnek a gyerekei.és nyugodtan le lehet pontozni, igaza volt az egyik vàlaszolonak, hogy minel rosszindulatubb egy vàlasz, annàl nagyobb a szàzaléka.
2014. okt. 2. 10:31
 50/69 anonim ***** válasza:
71%

Na azért a rosszindulat az nem itt kezdődik. Tapasztalatom szerint aki a legnagyobb Terez anya itt, az az életben csak a száját jártatja, ha baj van.

Én vállalom, hogy nem költóztetnék be a gyerekeim mellé két idegen lányt, mégha az apjukba halálosan szerelmes is lennék.

Ezeket a dolgokat az elején tisztázni kell. Most, hogy baj van, a volt házaspár oldja meg annélkül, hogy felborítaná két másik család életét.

Vajon hol lakna az apuka, ha nem lenne barátnője? Na, oda vigye a gyerekeit.

2014. okt. 2. 11:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!