Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom nem tudja eltartani...

Az anyósom nem tudja eltartani magát! (? )

Figyelt kérdés

Az anyósom albérletben lakik. Van szakmája, de kb. 15 éve már nem abban dolgozik. Vannak munkahelyei, de vagy otthagyja, mert "nehéz" vagy kirúgják, mert nem viselik el a természetét. Huzamosabb ideig munka nélküli segélyen is. Most is azon van, mert az utolsó munkahelyéről kirúgták.

A lényeg, hogy elég olcsó albérletben lakik (a városunk áraihoz képest), de nem tudja fenntartani magát. A segélye kb. 10.000 Ft-tal több csak, mint a lakbér és akkor rezsit még nem fizetett. A párom az egyetlen gyermeke, a családjával -szintén a természete miatt- évek óta megromlott a kapcsolata, a férje -a párom apja- szintén elhagyta.

Mi ketten vagyunk, dolgozunk mind a ketten, de így ketten három ember helyett. A párom állandóan plusz munkákat vállal, én nem szeretek a munkahelyemen, de nem mondhatok fel, mert akkor nem jönnénk ki.

A húszas éveink elején-közepén járunk mindketten, ilyenkor kellene élményeket szereznünk, félreraknunk a családi életünkre.. de nekünk ez nem megy, mert az anyóst etetni kell, fizetni a rezsijét. Nem tudok magamnak ruhát venni, mert akkor anyós egy hétig nem tud enni.. Szeretnénk úgy albérletbe költözni, hogy csak mi ketten legyünk (most társbérletben lakunk) vagy esetleg saját lakást venni, szeretnénk majd gyereket is.. De így hogyan? 2 év múlva nyugdíjas lesz, de a nyugdíja még kevesebb lesz, mint a munkanélküli?

Van erre valami megoldás?

(Nem vagyunk még házasok, így tudom, hogy nem az anyósom, csak hosszú lett volna ilyen sokszor leírni, hogy a párom anyja. Szóval mindenki, akit zavar ez, helyettesítse be. :) )

2014. szept. 22. 00:39
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
Remélem nem.. :) Kiváncsi vagyok mi lesz ebből...
2014. szept. 29. 06:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!