Mit tehetnék azért, hogy anyósom jobban kedveljen?
Figyelt kérdés
11 éve vagyok már a fiával, igaz, voltak nálunk is kisebb-nagyobb mosolyszünetek, sajnos egyszer meg is csaltam, úgyhogy hosszabb időre szétmentünk. Közben a párom öccsének, sógorkámnak lett egy barátnője, aki egy 20 éves kis p*csa, már bocsi a kifejezésért, de az. :) Ő a legcsodálatosabb menyecske, neki ki van nyalva fényesre, én meg bárhogyan próbálok újra beilleszkedni a családba, egyszerűen azt érzem, hogy nem megy... Alig szól hozzám a kisasszony, csak akkor beszélünk, ha én mondok neki vmit, és elkerülhetetlen, hogy reagáljon rá... Párommal sincsenek egyáltalán jóban, van is köztük egy jó 10 év korkülönbség, úgyhogy nem is volna nagyon közös témájuk, de nem értem, anyósom mit eszik úgy rajta. Ha ott van, alig segít, csak mosolyog, csendesen meghúzza magát, nem értem komolyan, hogy ebben mit lehet szeretni!!! Én ha megyek, mindig vidám vagyok, kedves, beszélek, érdeklődök, nevetek, ha ünnep van, sütök valamit... Nem bunkó velem senki, de érzem, hogy nem szeretnek annyira. Nem hiszem, hogy a megcsalás miatt van, a párommal azt mi már lerendeztük... Meg ez a mi magánéletünk, én csak azt szeretném, ha jobb lenne a hangulat, ha mind együtt vagyunk... Vagy sokat kérek?2014. aug. 28. 12:04
1/14 anonim válasza:
Talán azért szeretik, mert ő önmagát adja, csendes, nem akar feltűnősködni és csak azért szerepelni, hogy felfigyeljenek rá.
Egyébként a beírásod is tele van rosszindulattal.
2/14 anonim válasza:
Az ő természete biztos szimpibb. Egyébként hiába írod, hogy a ti életetek, azért egyszer bántottad a fiát, megmarad benne a tüske, nem fog már úgy nézni rád, mintha nem történt volna semmi.
3/14 anonim válasza:
Én sem tudnám szeretni a fiam feleségét, ha megcsalta a fiamat. Teljesen mindegy, hogy a fiam megbocsájtott. Én nem tudnék.
Szét is mentetek, mosolyszünetek a kapcsolatban... ez nekem sem lenne szimpatikus.
Te irigyled a kislány helyzetét, de vastagon benne vagy abban, ahogy veled bánnak most.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem volt benne semmi rosszindulat...
Igen, bevallom, irigylem a helyzetét, főleg azt nem értem, hogy miért ő érdemli meg a szeretetet 2 év után, és én miért nem 11 év után... Igen, voltak mosolyszünetek, minden kapcsolatban vannak, sógoroméknál is volt, nem olyan nagy durranás...
2014. aug. 28. 12:27
5/14 anonim válasza:
Én soha többet nem tudnálak szeretni anyósként, ha megtudom, hogy megcsaltad a fiam. Annál nagyobb árulást el sem tudok képzelni, árulóknak pedig nincs helye a szívemben.
6/14 anonim válasza:
A megcsalás egy elég jogos érv, és az, hogy az ő szemükben a másik, egy csendes kislány, akire gondolom szinte még kislányként néznek.Amúgy én tudok a 10 évvel idősebbekkel és fiatalabbakkal témát találni.
7/14 anonim válasza:
megértem anyosodat...nem értem miért lenne teljesen normális, hogy a kapcsolatokban -mosolyszünet van, szétmennek majd ujra együtt vannak a párok..anyosod biztos érzi, hogy nem te vagy a megfelelö "menyecske2 a fiának.
8/14 A kérdező kommentje:
Ne mondd már, hogy neked még nem volt olyan kapcsolatod, ahol 1-2 hónapra különváltak a felek gondolkozni... Már ugyan miért ne lenne normális??? Meg miért kéne engem ezért kiutálni? Nem azért, de anyósom se egy mintaasszony, és ha a párommal mi ezt rendezni tudtuk egymást közt, akkor illene neki is. De mindegy, látom, hogy nem is akartok segíteni, már egyből az ítélkezés megy! Hagyjuk is, szevasztok!
2014. aug. 28. 12:39
9/14 anonim válasza:
Ha nem szeret, akkor nem szeret, nem is fog, fogadd el és kész. Mitől tudna megkedvelni, ha 11 év alatt nem tudott, gondolom ismer már eléggé.
10/14 anonim válasza:
Megcsaltad a párodat, elkövetted az egyik legnagyobb bűnt egy kapcsolatban. Mégis mire fel várod, hogy szeressen téged egy anya, akinek a gyerekét így megbántottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!