Mit tehetnék azért, hogy anyósom jobban kedveljen?
Nem tudom, kinek címezted a "ne mondd már" szöveget, de nekem vagy volt rendes kapcsolatom, vagy inkább szakítottunk. Ha szeretjük egymást, nincs szükség egy-két hónapos gondolkodásra.
Az meg sem fordul a fejedben, hogy a férjed megbocsájt, de a család nem?
Nem szeretnek annyira, mint az új lányt, aki tiszta lappal jött. Te reebanckodtál, csak nem várod el tényleg, hogy elfelejtsék csettintésre??
:-D
10 év korkülönbség miatt nincs közös téma???
Én 28 vagyok de a férjem 82 éves nagymamájával is mindig van közös téma. Ez nem ezen múlik.
Itt alapvető ellenszenv van kérem mindkét részről.
Hát te milyen ostoba féltékeny nő vagy!
Mit szeretnének rajtad?
1. Megcsalod a fiát.
2. Utána ELVÁROD, hogy mindenki tegyen úgy mintha semmi nem történt volna, mert nincs joguk téged kritizálni.
3. Természetesen te jogosan kritizálsz mindenki mást.
Most az a 20 éves lány mit beszéljen veled? Ő is tudja mi történt a családba, nem vágyik a kegyeidre...
Képmutató és álszent vagy, aztán még neked esik rosszul, hogy ők nem ilyenek, hanem a szemedbe is azt mutatják, ami a véleményük rólad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!