Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék azért, hogy...

Mit tehetnék azért, hogy anyósom jobban kedveljen?

Figyelt kérdés
11 éve vagyok már a fiával, igaz, voltak nálunk is kisebb-nagyobb mosolyszünetek, sajnos egyszer meg is csaltam, úgyhogy hosszabb időre szétmentünk. Közben a párom öccsének, sógorkámnak lett egy barátnője, aki egy 20 éves kis p*csa, már bocsi a kifejezésért, de az. :) Ő a legcsodálatosabb menyecske, neki ki van nyalva fényesre, én meg bárhogyan próbálok újra beilleszkedni a családba, egyszerűen azt érzem, hogy nem megy... Alig szól hozzám a kisasszony, csak akkor beszélünk, ha én mondok neki vmit, és elkerülhetetlen, hogy reagáljon rá... Párommal sincsenek egyáltalán jóban, van is köztük egy jó 10 év korkülönbség, úgyhogy nem is volna nagyon közös témájuk, de nem értem, anyósom mit eszik úgy rajta. Ha ott van, alig segít, csak mosolyog, csendesen meghúzza magát, nem értem komolyan, hogy ebben mit lehet szeretni!!! Én ha megyek, mindig vidám vagyok, kedves, beszélek, érdeklődök, nevetek, ha ünnep van, sütök valamit... Nem bunkó velem senki, de érzem, hogy nem szeretnek annyira. Nem hiszem, hogy a megcsalás miatt van, a párommal azt mi már lerendeztük... Meg ez a mi magánéletünk, én csak azt szeretném, ha jobb lenne a hangulat, ha mind együtt vagyunk... Vagy sokat kérek?
2014. aug. 28. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, kinek címezted a "ne mondd már" szöveget, de nekem vagy volt rendes kapcsolatom, vagy inkább szakítottunk. Ha szeretjük egymást, nincs szükség egy-két hónapos gondolkodásra.

Az meg sem fordul a fejedben, hogy a férjed megbocsájt, de a család nem?

Nem szeretnek annyira, mint az új lányt, aki tiszta lappal jött. Te reebanckodtál, csak nem várod el tényleg, hogy elfelejtsék csettintésre??

2014. aug. 28. 12:58
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
kérdezö, már pedig mondom, nem mentünk szét sosem 1-2 honapra...vagy vége lett, vagy fel se merült a szakitás.
2014. aug. 28. 13:24
 13/14 anonim ***** válasza:
93%

:-D

10 év korkülönbség miatt nincs közös téma???

Én 28 vagyok de a férjem 82 éves nagymamájával is mindig van közös téma. Ez nem ezen múlik.

Itt alapvető ellenszenv van kérem mindkét részről.

2014. aug. 28. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:
89%

Hát te milyen ostoba féltékeny nő vagy!

Mit szeretnének rajtad?

1. Megcsalod a fiát.

2. Utána ELVÁROD, hogy mindenki tegyen úgy mintha semmi nem történt volna, mert nincs joguk téged kritizálni.

3. Természetesen te jogosan kritizálsz mindenki mást.

Most az a 20 éves lány mit beszéljen veled? Ő is tudja mi történt a családba, nem vágyik a kegyeidre...

Képmutató és álszent vagy, aztán még neked esik rosszul, hogy ők nem ilyenek, hanem a szemedbe is azt mutatják, ami a véleményük rólad!

2014. aug. 29. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!