Az Anyósom állandóan a Párom exeit emlegeti! Engem nagyon zavar mit tehetnék?
Már pár éve együtt élünk a párommal, most házasodtunk össze, de még mindig téma az ex.
Páromnak (20 évesen ) volt már egy meggondolatlan házassága, ami egy évig tartott, szóval ő már elvált.Nekem ilyen még nem volt, sőt komoly kapcsolatom se sok. Nagyon szeretjük egymást, de nekem kicsit nehéz volt ezt elfogadni, hogy neki én már csak a 2. felesége lehetek.Tudom hogy az a múlt, és nem szabad vele törődnöm, és már nem is érdekel, de az anyós mindig teszi a megjegyzéseket. Pedig szeret engem, sokszor mondja,hogy jobbat nem is kívánhatna a fiának.Meg én vagyok az egyetlen normális barátnője.
De azért lépten nyomon megjegyzést kapok valamire. Családi ebéd is a volt házassága bénaságairól szólt. Én értem, hogy nem jó értelembe emlegeti, de miért kell egyáltalán?! Így elég nehéz nekem is kiverni a fejemből, meg nem a múltra gondolni, ha minden ebédnél ez a téma.
Pl az akkori esküvőről is van egy albumnyi fénykép előhívatva. Nem is dobták ki, hiszen ez is Párom életéhez tartozik. Oké, az én kedvemért nem kell kidobni, de valamiért mindig szem elé ki teszik. nem is értem és már Páromat is bántja. Főleg mert nekem ez elég rossszul esik.És volt h a párom szólt már az anyjára, hogy ne emlegesse ezt már, és erre megjegyezte, hogy ne haragudjunk, de mindig elfelejti hogy ÉN ilyen hisztis, féltékeny vagyok. Hát nem vagyok az, de más rokon exei sincsenek emlegetve minden hétvégén.Szóval ha beszélünk vele, akkor is még én jövök ki szarul,mert hisztis vagyok. Mit csinálhatnék még vele?már nincs kedvem menni se hozzájuk, előre ideges vagyok, hogy megint erről lesz szó.
Volt már olyan, hogy szar volt a kedvem, és úgy mentem át,mert tudtam hogy ez lesz... erre egész hétvégén az votl a téma hogy mi a jó Isten bajom van már? Páromat is basztatták vele. Szóval nem veszik észre magukat.
az a baj, hogy meg se lehet rá haragudni,mert aztán nyalizik, és körbe puszilgat, hogy hogy szeret, és én is kedvelem őt,de akkor miért basztat?
Te meg emlegesd a volt anyósjelöltjeidet. Az ex "anyós" sose beszélt ilyen dolgokról, az ex anyós ezt így csinálta, úgy csinálta, milyen aranyos volt stb.
Talán veszi a lapot. Ha nem és rád szól, akkor mondd el neki, hogy pont ilyen érzés neked hallgatni az exet.
Kutyaharapást szőrével.
Inkább csak páromat hecceli ezzel,hiszen 10 éve már elvált, és még csak 30 éves. Szóval jó "poén" ezzel csesztetni,mivel "ő megmondta, hogy ez lesz a vége". és akkor büszke magára. én direkt nem emlegetem,mert nem egy szuperjó kapcsolatról beszélünk, Páromat megviselte a válás akkor ( persze ennek már 10 éve, felére nem is emlékszik)
És párom szerint igazából őt piszkálja ezzel, de ő meg már megszokta.
pont ugyanazt akartam írni mint a #8.
Szerintem nem szeret annyira, mint te azt hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!