Kinek kellene megtenni az első lépést, egyáltalán kell-e? Volt anyós-kérdés.
Szerintem anyudnak igaza van. Fogalma sem lehet róla volt anyósodnak, hogy hogy viszonyulsz ehhez az egészhez.
Hívd föl, mondd meg neki, hogy a válással csak a Ti kettőtök kapcsolatának vetettetek véget, viszont szeretnéd ha neki az unokáival ugyanolyan jó maradna a viszonya.
Ez már elég alap egy beszélgetésre.
Szerintem hívd fel. Eddig ott volt köztetek a férjed, mint villámhárító, de most nem lesz és gondolom ő se tudja még hogy legyen...
Meg lehet ő is szomorú ám, ha tényleg szereti az unokáit, biztos fájdalom neki,h az apjuk nélkül kell felnőniük. Nálunk is volt a családban egy válás, ami nagyon megviselte a nagyit is, mert látta h milyen szomorúak az unokái.
Szerintem hívd fel, h XY néni, a gyerekek már hiányolják, jön-e valamikor látogatóba. Aztán ha ott van nálatok, majd megbeszélitek személyesen, mindenesetre te megadtad a kezdő lökést és ezzel jelezted, hogy továbbra is nagyinak tekinted.
A gyerekeknek mindenképp szüksége van rá, ha jó nagyi, kár lenne ha nem csak az apjukkal hanem a mamával is ritkulnának a látogatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!