Első találkozás anyós-após jelölttel, és családjával, kinek vegyek ajándékot, csak szülőknek vagy nagypapának öcsinek is?
A szülein, és páromon kívül még ott lesz az öccse(22), és a nagypapája. Kiknek illik ajándékot vinnem? Csak a szülőknek(bonbon,csoki,bor), vagy öcsinek, nagypapának is?
F\26
Tudod a net etikett szerint a végig capslock-al való írás ordibálást jelent.
Am szerintem itt senki se vak.
Ha idegen helyre, egy családhoz megyünk ehhez hasonló szándékkal első alkalommal, akkor bizony illik ajándékot vinni, ennek egyénként nagyon érdekes, evolúciós alapjai vannak, de ez most mindegy:)
Nagy ajándékokat semmiképpen ne vigyél, az visszájára sülhet el. Az anyukának én egy szál virágot vagy egy szép desszertet vinnék, a férfiaknak valami italt, de ennél sokkal jobb megoldás, ha veszel egy valamit (egy nagyobb tálca süteményt, vagy egy olyan italt, amit sok felé lehet elosztani, de csak akkor, ha a barátnőd azt mondja, szeretik otthon alkalmanként az alkoholos italokat) és azt mindenkinek adod, ennek is nagyon fognak örülni, nem is kell túlizélni: "Ezt önöknek hoztam:)" És kész is:)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!