Fiatalabb,20 év alattiak! Nektek milyen a kapcsolatotok a párotok családjával?
Semmilyen kapcsolat nincs a párom családjával... ők nemfogadják el a lányukat, így persze a kapcsolatunkat sem fogadják el. Egyszer köszöntem nekik.
Viszont a páromnak remek kapcsolata van az anyukámmal, apukámmal is remek kapcsolata volt, de ő féléve meghalt. Pedig nagyon sokat tudtak beszelgetni...
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.
#4-es válaszoló: Nagyon sajnálom, őszinte részvétem.
Nekem a nagymamám mindig emlegettette mielőtt összejöttem a párommal, hogy milyen kedves, aranyos fiú, de sajnos már ő meg se érte, hogy beszélgessen vele.
7-es vagy
*barátom anyukája szeret
Anyósomat imádom, a 2 fia után tényleg úgy kezel mintha a saját kislánya lennék, soha egy rossz szava/kioktatása nem volt felém. Apósommal most már nagyon elvagyunk, az elején nagyon nem szívleltük egymást, nekem Ő egy mogorva vén embernek tűnt, Ő meg csak egy nagyszájú kis csitrit látott... Unokatesók közül 1 velük él, vele a mai napig csak vitatkozok, mert tipikusan "nekem mindent szabad, mer' férfi vagyok" hozzáállása van. A többiekkel jó a viszony, bár csak évi 1-2 alkalommal találkozunk.
A párom is csak évi 2szer találkozik a rokonaimmal (messze költöztem már középsulikor), arra a rövid időre meg mindenki szeret mindenkit....
"Anyós" imád engem szerintem, meg én is őt, végtelenül aranyos hölgy :D "Após" is bír, bár nála nehéz megmondani, ahogy elnéztem elég zárkózott ember. Párom nővérével jól megvagyok, kedveljük egymást. Bátyja olyan mintha az én tesóm is lenne, vele nagyon sok időt töltünk együtt, akár hármasban akár kettesben :D
19/L (másfél éve vagyunk együtt kb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!