Fiatalabb,20 év alattiak! Nektek milyen a kapcsolatotok a párotok családjával?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
Most én is boldog vagyok mivel sikerült kicsit összetalálkozni a párom családjával a tűzijátékon és végtelenül kedves volt velem mindenki így kicsit megnyugodtam. :)
Jelenlegi kapcsolatomnál normális viszonyom van barátom szülejével (mivel már csak az anyukája él, de az is idős már). Szerintem aranyos nő, nem volt velem szemben lenéző , nem tart kényesnek, és elég pozitiv véleményt hagyott meg rólam az anyukája barátomnak.
Szóval örülök hogy "tetszem neki".
Volt kapcsolataimban sem volt gondom ezzel, csak egynél, de az nem is tartott sokáig sajnos (3 hét kb). Annál pl az anyukája csak úgy köszönt nekem és annyi.
Tudod, én azt vettem észre hogy bármely ilyen találkozáskor nagyon fontos az első benyomás, hogy légy szerény, kedves, mosolyogj (ha mű a mosoly, akkor inkább hagyd), légy önmagad.
Ha az ellentétjét mutatod, ezt a szülő megérzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!