Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom pénz megszállott és...

Anyósom pénz megszállott és ezt a kiscicám bánja leginkább mit csináljak?

Figyelt kérdés

anyagilag csődbe vannak egy sokéves deviza hitel meg egyéb hitelek miatt. A sok kicsit nem rég tudták le, látványosan javult a helyzet. de anyósom annyira rágörcsölte magát arra h pénz kell, hogy másról sem tud beszélni... már az is baj lesz h levegőt veszek, mert fél h a levegő vételem nagy kiadás lesz.

1 hete fogadtunk be egy kiscicát, odáig volt érte, teljesen kifordult magából (pozitív értelemben). de ma beszélgettünk itt a munkahelyen és, a jelek szerint a cica márcsak pénzkidobás lett neki. nem hagyja hogy beoltassuk szegényt, spórol a kaján, hogy sok pénz maradjon meg.

Szegény cilut annyira sajnálom. még kicsi.

Apósommal sem külömb. olyan munkát vállalt, hogy napi 140Km neki oda vissza + a munkaidejében. természetesen elfárad de hogy a "szerelme" boldog legyen nem kért szabit, és egy kereszteződésben a család behajtott apósom elé (szabálytalanok voltak) apósom nem tudta időben kivédeni, beléjük rohant (pihenten simán kivédte őket). amint megbeszélték a dolgokat (szerencsére csak egy horpadás az autón) apósom felhívta anyósomat, idézem: szia, karamboloztam úgyhogy kések. -ajj, sokba kerül a javítás? a pénzt elutalta a főnök?

Itt kiakadtam.. felhívtuk párommal apósomat hogy minden rendbe van e, sérülés történt e stb stb.

Páromnak 117ezer forint a fizuja (kézhez). amit megkap belőle: havi 500 forint talán.

Én nem élek velük, én a zsebpénzemből veszem meg neki amit megkíván, és ez bosszantja. de hiába beszélnek az "Úrnővel" hasztalan. csak a pénz a pénz a pénz. Már lassan minden arról szól h: ne mert drága, ne mert sokba kerül.

Keresett is magának másik palit, valami gazdag fickót. akinek van családja. Gyanús lett nekünk a 2-3ezer forintos bonbon naponta a táskájában, meg a furcsa telefonhívások. Apósom véletlen meglátta a faceból az igazságot, hogy megcsalja, majdnem öngyilkos lett. De megbeszélték, anyósom a családjával maradt. de már itt tartunk.

kis cilum pénz kidobás. Anyósom felől (idézem: ) megis dögölhet, megmondtam h nincs pénzünk állatra.

mesélhetnék napestig. de most tanácsokat kérnék.

-aki azt kezdené el hogy fogadjam be a cilut: nem tudom [ezért kérdezek itt] mert anyukám allergiás rá, + van egy macskagyűlölő kutyánk.

2014. júl. 21. 14:01
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
“Álmodj királylány!Ahogy a mesében oly békén...“
2014. júl. 21. 23:11
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Döbbenetes.Anyósodék komoly anyagi gondokkal küzdenek,devizahitel stb. és egy macska a probléma.Megkérdeztétek anyóst,mielőtt odavittétek,hogy vállalja-e?Ez fontos lett volna,miután tőle vársz mindent.A hsz-ból az derült ki,enni,inni ad neki,mit vársz még tőle?Ne haragudj,de hogy az ürülékét ellenőrizze,játsszon vele,gyakorlatilag koslasson a cica után egész nap?!Te fogsz főzni,mosni,takarítani helyette,hogy ő macskázzon?

Az anyagi részét meg Te nem érted.Sosem volt anyagi gondotok a leírtak szerint,anyósodéknak igen.Érthető,hogy spórol.Az nem jogosítja fel,hogy a párod teljes fizetésével rendelkezzen.Ezt a párodnak kell vele megbeszélnie.

2014. júl. 22. 13:05
 43/45 anonim ***** válasza:
88%

Hehe, az elején még egész hihető volt. Ott csúsztál el végleg, amikor kijelentetted, hogy apósod, anyósod, férjed. Ha a szüleid ennyire kiszámolták az életedet, akkor asszonykorodra nem tőlük kapnál zsebpénzt, és nem egy olyan emberhez adtak volna hozzá, aki 500 forintot kap meg a 117ezres fizujából, mert az anyjának le kell adnia.

De majdnem sikerült, nice try.

2014. júl. 22. 16:19
 44/45 anonim ***** válasza:

Hahaha! Hát így már jól indul a napom, rég olvastam ilyen kamutragikomédiát. :D :'D

Jajj annyira kíváncsi vagyok, mi van azóta a cicával? Most is anyukádékkal élsz, vagy sikerült összeköltöznöd a "férjeddel" a havi 12 ezer zsebpénzedből, amit kapsz a majd' egy milliós bevételből?

2015. ápr. 3. 10:07
 45/45 anonim ***** válasza:

Szerintem az eredeti problémáját is kiírhatta volna ehelyet. Ami kb. ez lehet: 12 éves lány vagyok, szeretnék egy cicát, mert a szomszéd macskája most kölykedzett. De anyú azt mondja, nincs rá pénz. Mit csináljak?

Bíztos nem azt írnák rá, hogy az általad kiírt kérdéshez hasonlókat írj ki. ;)

2020. máj. 19. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!