Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom pénz megszállott és...

Anyósom pénz megszállott és ezt a kiscicám bánja leginkább mit csináljak?

Figyelt kérdés

anyagilag csődbe vannak egy sokéves deviza hitel meg egyéb hitelek miatt. A sok kicsit nem rég tudták le, látványosan javult a helyzet. de anyósom annyira rágörcsölte magát arra h pénz kell, hogy másról sem tud beszélni... már az is baj lesz h levegőt veszek, mert fél h a levegő vételem nagy kiadás lesz.

1 hete fogadtunk be egy kiscicát, odáig volt érte, teljesen kifordult magából (pozitív értelemben). de ma beszélgettünk itt a munkahelyen és, a jelek szerint a cica márcsak pénzkidobás lett neki. nem hagyja hogy beoltassuk szegényt, spórol a kaján, hogy sok pénz maradjon meg.

Szegény cilut annyira sajnálom. még kicsi.

Apósommal sem külömb. olyan munkát vállalt, hogy napi 140Km neki oda vissza + a munkaidejében. természetesen elfárad de hogy a "szerelme" boldog legyen nem kért szabit, és egy kereszteződésben a család behajtott apósom elé (szabálytalanok voltak) apósom nem tudta időben kivédeni, beléjük rohant (pihenten simán kivédte őket). amint megbeszélték a dolgokat (szerencsére csak egy horpadás az autón) apósom felhívta anyósomat, idézem: szia, karamboloztam úgyhogy kések. -ajj, sokba kerül a javítás? a pénzt elutalta a főnök?

Itt kiakadtam.. felhívtuk párommal apósomat hogy minden rendbe van e, sérülés történt e stb stb.

Páromnak 117ezer forint a fizuja (kézhez). amit megkap belőle: havi 500 forint talán.

Én nem élek velük, én a zsebpénzemből veszem meg neki amit megkíván, és ez bosszantja. de hiába beszélnek az "Úrnővel" hasztalan. csak a pénz a pénz a pénz. Már lassan minden arról szól h: ne mert drága, ne mert sokba kerül.

Keresett is magának másik palit, valami gazdag fickót. akinek van családja. Gyanús lett nekünk a 2-3ezer forintos bonbon naponta a táskájában, meg a furcsa telefonhívások. Apósom véletlen meglátta a faceból az igazságot, hogy megcsalja, majdnem öngyilkos lett. De megbeszélték, anyósom a családjával maradt. de már itt tartunk.

kis cilum pénz kidobás. Anyósom felől (idézem: ) megis dögölhet, megmondtam h nincs pénzünk állatra.

mesélhetnék napestig. de most tanácsokat kérnék.

-aki azt kezdené el hogy fogadjam be a cilut: nem tudom [ezért kérdezek itt] mert anyukám allergiás rá, + van egy macskagyűlölő kutyánk.

2014. júl. 21. 14:01
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szereted ezt a családot, és 800-900ezer forintból éltek, akkor miért nem segítesz nekik törleszteni? A pofámról lesűlne a bőr ha ilyen jól élnék és elvárnám, hogy anyós gondoskodjon a fia macskájáról úgy, hogy nagyobb gondjaik is vannak.. Ha a párodé a macsek akkor az anyukájának azon kívűl, hogy eteti és itatja mi köze még hozzá? Azt se hiszem el, hogy 3000forint a zsebpénzed. Ha annyira rossz neked a ciculi sorsa akkor szépen gyűjtögess és vidd el állatorvoshoz. Vagy letörne a műkörmöd? Persze én nem tudhatom, csak egy takarítónő lánya vagyok.. 14/L
2014. júl. 21. 19:00
 32/45 anonim ***** válasza:
90%

Ki nem nézném belőled, hogy felnőtt ember vagy. Az írásod egy 13 éves zaklatott, meg nem értett, duzzogó tinié. 800-900 ezer? Azért nem mindegy. Vajon ki keresi meg ezt a pénzt? Látszik, h vagyonnal nem egyenesen aránylikbaz IQ.

Hagyd el a férjed (ha valóban férj). Nincs jövőd egy olyan férfi mellett, aki kipakolja a fizuját az anyjának.

Ne szaporodj!

2014. júl. 21. 19:01
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te csak egy unatkozó troll vagy, aki nagyon szeretné, ha gazdag, elit, élvonalbeli kislány lenne, akit sokat trenírozták. Igen, ám de, akit sokat treníroztak, annak kell, hogy legyen modora, kell, hogy tudjon helyesen írni, hogy tisztában legyen a megfelelő viselkedéskultúrával, és egyebekkel. Te ezzel nem vagy tisztában, csak kreáltál magadnak egy problémát, amin keresztül eljátszhattad, azt aki te igazán szeretnél lenni. Egy gazdag, jómódú lány. Sajnos, lebuktál. Menj, és inkább élvezd a nyári szünetet, és ne akarj olyan körök erényeivel villogni, ahová még a lábadat sem tehetnéd be, max. konyhásnak.
2014. júl. 21. 19:07
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
treníroztak*.
2014. júl. 21. 19:07
 35/45 anonim ***** válasza:
88%
Irigyellek kérdező a komoly problémáid végett! -.-"
2014. júl. 21. 19:25
 36/45 anonim ***** válasza:
42%
Megértem, hogy bosszant, de nem sokat tudsz tenni a cicával kapcsolatban. Esetleg költözzetek külön a férjeddel, és vigyétek a cicát.
2014. júl. 21. 20:04
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Ó, te jó ég, most olvastam végig a kérdést és a válaszokat.

Te tényleg felnőtt nő vagy??

2014. júl. 21. 20:22
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Fenét, van vagy 14 éves. Az elején még vergődött, hogy az ő macskája is, de neki nem telik arra, hogy fizessen az oltásába, mert hogy neki magának kell tampont venni a havi 12 ezer forintos kis zsebpénzéből. Most már ott tart, hogy nem is az ő macskája semmi köze hozzá, és amúgy is blablablablablablabla...
2014. júl. 21. 21:59
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, most már megvolt az esti mese, menj el aludni szépen! Újabb kitalált történet, remek :D
2014. júl. 21. 22:32
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha olyan kő gazdagok vagytok, miért sz.ros 12ezer a havi zsebpénzed?

2. Ha a szüleid olyan hűdefaszcsin iskoláztattak, akkor miért nem tudsz helyesen írni totál alap dolgokat?

3. Egy biztos munkahelyhez nem csak iskola kell, hanem rátermettség, önállóság és még kismillió pozitív tulajdonság, ami belőled nagyon hiányzik!

2014. júl. 21. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!