Anyósom pénz megszállott és ezt a kiscicám bánja leginkább mit csináljak?
anyagilag csődbe vannak egy sokéves deviza hitel meg egyéb hitelek miatt. A sok kicsit nem rég tudták le, látványosan javult a helyzet. de anyósom annyira rágörcsölte magát arra h pénz kell, hogy másról sem tud beszélni... már az is baj lesz h levegőt veszek, mert fél h a levegő vételem nagy kiadás lesz.
1 hete fogadtunk be egy kiscicát, odáig volt érte, teljesen kifordult magából (pozitív értelemben). de ma beszélgettünk itt a munkahelyen és, a jelek szerint a cica márcsak pénzkidobás lett neki. nem hagyja hogy beoltassuk szegényt, spórol a kaján, hogy sok pénz maradjon meg.
Szegény cilut annyira sajnálom. még kicsi.
Apósommal sem külömb. olyan munkát vállalt, hogy napi 140Km neki oda vissza + a munkaidejében. természetesen elfárad de hogy a "szerelme" boldog legyen nem kért szabit, és egy kereszteződésben a család behajtott apósom elé (szabálytalanok voltak) apósom nem tudta időben kivédeni, beléjük rohant (pihenten simán kivédte őket). amint megbeszélték a dolgokat (szerencsére csak egy horpadás az autón) apósom felhívta anyósomat, idézem: szia, karamboloztam úgyhogy kések. -ajj, sokba kerül a javítás? a pénzt elutalta a főnök?
Itt kiakadtam.. felhívtuk párommal apósomat hogy minden rendbe van e, sérülés történt e stb stb.
Páromnak 117ezer forint a fizuja (kézhez). amit megkap belőle: havi 500 forint talán.
Én nem élek velük, én a zsebpénzemből veszem meg neki amit megkíván, és ez bosszantja. de hiába beszélnek az "Úrnővel" hasztalan. csak a pénz a pénz a pénz. Már lassan minden arról szól h: ne mert drága, ne mert sokba kerül.
Keresett is magának másik palit, valami gazdag fickót. akinek van családja. Gyanús lett nekünk a 2-3ezer forintos bonbon naponta a táskájában, meg a furcsa telefonhívások. Apósom véletlen meglátta a faceból az igazságot, hogy megcsalja, majdnem öngyilkos lett. De megbeszélték, anyósom a családjával maradt. de már itt tartunk.
kis cilum pénz kidobás. Anyósom felől (idézem: ) megis dögölhet, megmondtam h nincs pénzünk állatra.
mesélhetnék napestig. de most tanácsokat kérnék.
-aki azt kezdené el hogy fogadjam be a cilut: nem tudom [ezért kérdezek itt] mert anyukám allergiás rá, + van egy macskagyűlölő kutyánk.
Ki nem nézném belőled, hogy felnőtt ember vagy. Az írásod egy 13 éves zaklatott, meg nem értett, duzzogó tinié. 800-900 ezer? Azért nem mindegy. Vajon ki keresi meg ezt a pénzt? Látszik, h vagyonnal nem egyenesen aránylikbaz IQ.
Hagyd el a férjed (ha valóban férj). Nincs jövőd egy olyan férfi mellett, aki kipakolja a fizuját az anyjának.
Ne szaporodj!
Ó, te jó ég, most olvastam végig a kérdést és a válaszokat.
Te tényleg felnőtt nő vagy??
1. Ha olyan kő gazdagok vagytok, miért sz.ros 12ezer a havi zsebpénzed?
2. Ha a szüleid olyan hűdefaszcsin iskoláztattak, akkor miért nem tudsz helyesen írni totál alap dolgokat?
3. Egy biztos munkahelyhez nem csak iskola kell, hanem rátermettség, önállóság és még kismillió pozitív tulajdonság, ami belőled nagyon hiányzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!