Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom pénz megszállott és...

Anyósom pénz megszállott és ezt a kiscicám bánja leginkább mit csináljak?

Figyelt kérdés

anyagilag csődbe vannak egy sokéves deviza hitel meg egyéb hitelek miatt. A sok kicsit nem rég tudták le, látványosan javult a helyzet. de anyósom annyira rágörcsölte magát arra h pénz kell, hogy másról sem tud beszélni... már az is baj lesz h levegőt veszek, mert fél h a levegő vételem nagy kiadás lesz.

1 hete fogadtunk be egy kiscicát, odáig volt érte, teljesen kifordult magából (pozitív értelemben). de ma beszélgettünk itt a munkahelyen és, a jelek szerint a cica márcsak pénzkidobás lett neki. nem hagyja hogy beoltassuk szegényt, spórol a kaján, hogy sok pénz maradjon meg.

Szegény cilut annyira sajnálom. még kicsi.

Apósommal sem külömb. olyan munkát vállalt, hogy napi 140Km neki oda vissza + a munkaidejében. természetesen elfárad de hogy a "szerelme" boldog legyen nem kért szabit, és egy kereszteződésben a család behajtott apósom elé (szabálytalanok voltak) apósom nem tudta időben kivédeni, beléjük rohant (pihenten simán kivédte őket). amint megbeszélték a dolgokat (szerencsére csak egy horpadás az autón) apósom felhívta anyósomat, idézem: szia, karamboloztam úgyhogy kések. -ajj, sokba kerül a javítás? a pénzt elutalta a főnök?

Itt kiakadtam.. felhívtuk párommal apósomat hogy minden rendbe van e, sérülés történt e stb stb.

Páromnak 117ezer forint a fizuja (kézhez). amit megkap belőle: havi 500 forint talán.

Én nem élek velük, én a zsebpénzemből veszem meg neki amit megkíván, és ez bosszantja. de hiába beszélnek az "Úrnővel" hasztalan. csak a pénz a pénz a pénz. Már lassan minden arról szól h: ne mert drága, ne mert sokba kerül.

Keresett is magának másik palit, valami gazdag fickót. akinek van családja. Gyanús lett nekünk a 2-3ezer forintos bonbon naponta a táskájában, meg a furcsa telefonhívások. Apósom véletlen meglátta a faceból az igazságot, hogy megcsalja, majdnem öngyilkos lett. De megbeszélték, anyósom a családjával maradt. de már itt tartunk.

kis cilum pénz kidobás. Anyósom felől (idézem: ) megis dögölhet, megmondtam h nincs pénzünk állatra.

mesélhetnék napestig. de most tanácsokat kérnék.

-aki azt kezdené el hogy fogadjam be a cilut: nem tudom [ezért kérdezek itt] mert anyukám allergiás rá, + van egy macskagyűlölő kutyánk.

2014. júl. 21. 14:01
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

köszönöm a bíztató tippeket! :)

most párom elbeszélget anyósommal hogy most mit képzel? oké ha leadja a fizut de az a cicára is menjen. (nem tudom mi lesz a végeredmény).

Igaz! nyíltan beismerem, nem vagyok túl érett. Sajna engem meg elkényeztettek, apukámék szerették volna ha egy okos intelligens magas végzettségű csinos ifjú hölgy leszek, aki majd felnyalja magát a csúcsra és olyan magas beosztásba kerülök h felettem max csak Orbán uralkodhat. ennek érdekében évekig ki se léphettem a házból max iskolába, de ott szigorúan csak a tanárokkal beszélhettem, nehogy elhúzzon a társadalom, és "aljanépe" legyek (ahogy a szüleim mondják" de ez addig tartott amíg koleszba nem kerültem, ott mondhatni lesüllyedtem. megtanultam káromkodni, bár nem szokásom, de tudom már hogy mik a trágár szavak, hisz nyelvtan órán konkrét példákat nem tanítottak. tudom milyen üvegből inni, és nem kristálypohárból. megtanultam takarítani mosogatni, sütni főzni. egyszóval az alapokat amiket már tudnom kelett volna. szüleim bánatára... páromtól tanultam amit tudok a világról... meg könyvekből, és a tv-ből. 6 évesen láttam életem első szülését, hála a vad angyalnak. (anyám nem engette hogy idétlen gyermek filmeket nézzek, komoly felnőtt filmeket kelett). még mesélhetnék... szóval igen, kissé érdekes meglátásaim vannak.

Világ életemben megkaptam amit akartam, egy csettintésembe került, vagy egy pofonba hogy ilyet kérek.

és valószínű az, hogy én kifizettem bármit is a páromnak akár egy 50forintos túrórudit, valószínű a telefonom, a laptopom és a TV-m bánná, meg a kapcsolatom. meg a koleszban szerzett barátaim.

2014. júl. 21. 15:06
 12/45 A kérdező kommentje:
persze, a cicáért nem lenne nagy ár, de most hiába fizetném ki az oltásait, meg vennék neki kaját meg ami kell, ha párom-apósom-én dolgozunk anyósom nem biztos h megetetné. Ma már a fejünket is leüvöltötte hogy megint eledelt vettünk a cilunak. Mondtuk neki párommal, hogy mindent a fizetésből kifizetünk. én elviszem beoltatni, párom kifizeti. hazaviszem és vigyázok rá amíg csak lehet, mert egy szuri nem lesz kellemes neki se. válasz: NEM LESZ RÁ PÉNZ MERT MÁSRA KELL! VAGY NYERTEK A LOTTÓN, VAGY LOPTOK, DE A FIZETÉSBŐL EGY FILLÉR NEM LESZ A CICÁRA KÖLTVE!
2014. júl. 21. 15:11
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Észrevetted, hogy a semmiről beszélsz oldalakat? Az egészet össze lehetett volna foglalni 3 mondatban. Vedd meg a pasiddal a macska szükséges dolgait és probléma megoldva.
2014. júl. 21. 15:16
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg addig csak kristálypohárból ittál, meg csak a tanárokkal beszélhettél. Nem ez a te bajod, hanem más, de elég nagy baj. Amit összehordtál csak segített volna. Viszont amint öregszel 5-6 évet elvileg javulni fogsz magadtól...

Amúgy számomra nagyon olyan szaga van ennek a kérdésnek, hogy ti csak oda vittétek, hogy majd anyósék tartják, aztán most jönnek az igényeitek, hogy oltassák is, meg erre-arra költsenek és nem tetszik, hogy nem tudsz más pénzével rendezkedni.

Amúgy itt egy biztos megoldás "cicu"-ra, fogd meg, vidd haza, irányítgasd a te szüleidet, hogy mire költsenek, és gondoskodjatok róla ti, ott már nyugodtan rákölthetnéd a zsebpénzedet is, ugye? Anyósnak meg mondd, hogy elveszett.

De amúgy milyen választ vársz?

2014. júl. 21. 15:20
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Meglátásom szerint más terhére háziállatot vinni nem szabad. Akkor sem ha a barátom anyja, akkor sem ha az én szüleim.
2014. júl. 21. 15:32
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
15, de ő azzal takarózik, hogy ők költenének rá, de anyós at se engedi. Akkor vigye haza, majd ott engedik, hogy költsön rá.
2014. júl. 21. 15:37
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Vad Angyal-komoly felnőtt film. :D

Jól van Milagros.:)

A cicát vidd haza,gondozd és etetsd Te.

2014. júl. 21. 15:49
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Mintha egy brazil szappanoperát olvasnék. Annyira elfáradtam a problémádtól, hogy megyek, alszom egyet.
2014. júl. 21. 15:55
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdés és a közben létrejött további baromságok is kamuk, ellenkező esetben a kérdező sajnos retardált!
2014. júl. 21. 16:26
 20/45 A kérdező kommentje:

JÓ!!! 50X ELMONDTAM, TUDNÁNK FIZETNI A MACSKÁT, HA ANYÓSOM NEM KÖVETELNÉ EL PÁROM PÉNZÉT, HA PÁROM NEM FIZETNE MEHETNE A HÍD ALÁ, DE MIVEL ANYÓSOM OSZTJA BE MINDENKINEK A FIZETÉSÉT, ÉS Ő ÚGY DÖNTÖTT H A MACSKÁRA SENKI NEM FOG KÖLTENI, EZÉRT KÉRTEM SEGÍTSÉGET. NEM AZT MONDTAM H ÚJ OTTHONT MONDJATOK NEKI, ÉS NEM A MACSKA A LÉNYEG, AZ CSAK EGY PÉLDA VOLT ARRA, HOGY ANNYIRA PÉNZÉHES H MÉG EGY SZERENCSÉTLEN KÖLYÖK CICÁT SEM KÉPES ELLÁTNI. azaz: nem hajlandó foglalkozni vele egy percet sem, se kaja se pia se pisi se semmi. stb stb. felőle "dögöljön meg ahol van de ő hozzá nem nyúl"

2. az elején leírtam, hogy mi nem tudjuk befogadni mert van egy kutyánk, és vagy a kutya szedi szét vagy anyám de engem is.

3. egy korábbi kommentelőnek írtam a kristálypoharasat mert véleménye szerint éretlen dolgokat írtam. csak összefoglaltam az életem. ezzel megindokolva hogy mért lát annak.

4. csak 15 orvosi szakvéleményem van arra hogy hála a szüleinek a koromhoz képest a gondolkodásom elvan maradva bizonyos dolgokban, de a tudományt, verseket, regényeket elmondom mint a huzat. az hogy titeket úgy neveltek h: kisfiam ne drogozz, ne kerülj sittre de éld az életed. az egy dolog. engem céltudatosan valaminek neveltek, és ha ennek az az ára hogy nem ismerem a "kinti világot" beleértve amik itt látszanak, az valóban az én dolgom. nekem már születésemkor be volt biztosítva a jövőm, így nem kell a kisujjam sem megmozdítanom h legyen állásom.

A kérdés továbbra is az, hogy: mit lehet tenni ha az anyósod olyan ember, aki felől bárki megdögölhet csak legyen pénze.

Kérem mellőzni a: dobd ki a pasid

meg egyéb ilyen bunkó megjegyzős válaszokat.

és ahelyett hogy itt szidtok h: retardált stb stb. (ami talán nem az én hibám) mondhatnátok pl. olyasmit h: bocs, nem tudok mit tanácsolni de szarügy. vagy ink semmit!

2014. júl. 21. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!