Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom pénz megszállott és...

Anyósom pénz megszállott és ezt a kiscicám bánja leginkább mit csináljak?

Figyelt kérdés

anyagilag csődbe vannak egy sokéves deviza hitel meg egyéb hitelek miatt. A sok kicsit nem rég tudták le, látványosan javult a helyzet. de anyósom annyira rágörcsölte magát arra h pénz kell, hogy másról sem tud beszélni... már az is baj lesz h levegőt veszek, mert fél h a levegő vételem nagy kiadás lesz.

1 hete fogadtunk be egy kiscicát, odáig volt érte, teljesen kifordult magából (pozitív értelemben). de ma beszélgettünk itt a munkahelyen és, a jelek szerint a cica márcsak pénzkidobás lett neki. nem hagyja hogy beoltassuk szegényt, spórol a kaján, hogy sok pénz maradjon meg.

Szegény cilut annyira sajnálom. még kicsi.

Apósommal sem külömb. olyan munkát vállalt, hogy napi 140Km neki oda vissza + a munkaidejében. természetesen elfárad de hogy a "szerelme" boldog legyen nem kért szabit, és egy kereszteződésben a család behajtott apósom elé (szabálytalanok voltak) apósom nem tudta időben kivédeni, beléjük rohant (pihenten simán kivédte őket). amint megbeszélték a dolgokat (szerencsére csak egy horpadás az autón) apósom felhívta anyósomat, idézem: szia, karamboloztam úgyhogy kések. -ajj, sokba kerül a javítás? a pénzt elutalta a főnök?

Itt kiakadtam.. felhívtuk párommal apósomat hogy minden rendbe van e, sérülés történt e stb stb.

Páromnak 117ezer forint a fizuja (kézhez). amit megkap belőle: havi 500 forint talán.

Én nem élek velük, én a zsebpénzemből veszem meg neki amit megkíván, és ez bosszantja. de hiába beszélnek az "Úrnővel" hasztalan. csak a pénz a pénz a pénz. Már lassan minden arról szól h: ne mert drága, ne mert sokba kerül.

Keresett is magának másik palit, valami gazdag fickót. akinek van családja. Gyanús lett nekünk a 2-3ezer forintos bonbon naponta a táskájában, meg a furcsa telefonhívások. Apósom véletlen meglátta a faceból az igazságot, hogy megcsalja, majdnem öngyilkos lett. De megbeszélték, anyósom a családjával maradt. de már itt tartunk.

kis cilum pénz kidobás. Anyósom felől (idézem: ) megis dögölhet, megmondtam h nincs pénzünk állatra.

mesélhetnék napestig. de most tanácsokat kérnék.

-aki azt kezdené el hogy fogadjam be a cilut: nem tudom [ezért kérdezek itt] mert anyukám allergiás rá, + van egy macskagyűlölő kutyánk.

2014. júl. 21. 14:01
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
69%
A semmin problémázol oldalakon át, és még elvárod itt a jó néptől, hogy habzó szájjal szidja az anyósodat, mert nem hajlandó egy büdös dögre pénzt költeni. Hát, meg ne haragudj, de igaza is van. Nem szívesen babusgatnám én sem a fiam barátnőjének a befogadott macskáját. Ha te nem tudsz neki helyet teremteni/etetni/gondozni stb, akkor add oda valami macskaimádó ismerősödnek, vagy add be menhelyre, aztán jó napot!
2014. júl. 21. 18:08
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Képességeit gyakoroltatod vele? És repülni tud már? Kérdező, ez nem számít. Ez a kedvesség része, ezért nem adnak kenyeret a boltban, ahogy mondani szokás. Ellentétben a pénzzel, amit ugye nem te állsz, hanem az anyósjelölt. Mert írtad, hogy ő csak cseréli a vizét, meg rak neki ki kaját. Mert mit csináljon még vele? Kicsit sok az elvárásod a nulla forintod mellé, na. A párod meg mamlasz, azzal nem lehet mit csinálni. Én a helyében beleadnék a költségekbe, persze, de nem havi 110x ezret! Férfi egyáltalán, hogy ennyire nem tud kiállni magáért?
2014. júl. 21. 18:10
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, most olvastam az utóbbi válaszaidat. Rendben, ha te ilyen hiperelitultra kislány vagy, akkor gondozd te a macskát a szüleid kristálypalotájában. Mert biztos van nekik, nem? Hiszen feletted, majd csak Orbán uralkodhat... Úristen, most megyek, és belehalok a röhögésbe. Jobb is lesz, mert ha ilyen hülyék vesznek körbe... Akkor vége a dalnak :D.
2014. júl. 21. 18:14
 24/45 anonim ***** válasza:
90%

Te miért akarod beosztani mások pénzét?

Írtad, párod szüleinek devizahitele van. Nyilvan minden fillérre szükségük van a törlesztésre.

Vagy elfogadod, hogy a párod szerényebb körülmények közt él, mint te, vagy elhagyod.

Egyébként sem az anyósod, csak a párod édesanyja.

2014. júl. 21. 18:29
 25/45 A kérdező kommentje:

NEM AZ ÉN MACSKÁM FOGJÁTOK MÁR FEL!!!!!!!!! ÉN CSAK MEGSZEREZTEM PÁROMNAK AMIT KÉRT

ennyi

egyébként meg, utolsó előtti: én nem azt mondtam h felettem orbán uralkodik, hanem h a szüleim ezt várják tőlem, de megírtam h én viszont nem ezt akarom.

ilyen az ha nem munkás emberek lánya valaki, és jó módú családban él, elvárják a szülei h kövessék a példáját a gyerek. de még mindíg nem ez a lényeg!

2014. júl. 21. 18:36
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
A te cicukád,csinálj vele amit akarsz.Egy állatot csak olyan vállaljon aki gondoskodik is róla.Tiszta szerencse nem egy elefántot vittél anyóshoz és még el is várnád etesse almoljon alóla.
2014. júl. 21. 18:36
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te macskád? Akkor kié, anyósodé? Azt írtad, hogy te fogadtad be/találtad a macskát, akkor most mi van? Ellentmondás-ellentmondás hátán!
2014. júl. 21. 18:43
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
És akkor az a megoldás, hogy a pasid anyjának a nyakára költöztetsz egy állatot? Erre mondják, hogy könnyű más f**szával a csalánt verni. Hány éves vagy, komolyan kérdezem, 16? Egy macska mindennel együtt havi kb. 20 000 ft kiadás, ha jól akarod tartani, csak szólok! Nőjél fel!
2014. júl. 21. 18:44
 29/45 A kérdező kommentje:

egyébként, gondoljatok bele, jó szar helyzetben van a családotok, de anyátok rátok szól hogy: gyerek ne vegyél sört! fizesd be a számlát!

és én osztom be más pénzét. Párom mondta h ő akar fizetni mindent, pénteken kapja a fizut sima ügy elsétálni az orvoshoz megnézetni, beoltatni, azt bemenni boltba megvenni a kajáját. de nem, mert anyuci szeretne bonbont. és lássuk be, 3x 100.ezer forintból nem igaz h csak a számlákra megy el minden. jó, én nem tudom, mert én 800-900ezer forintból élek, nem tudom milyen lehet az hogy spórol az ember pl. a villannyal. és a gond tényleg ott kezdődik, hogy párom nem tudja megmondani az anyjának hogy: anya, az én fizum, majd eldöntöm. tudja hogy nem kéne papucsnak lennie és megkéne tanulnia megmondani, de ha az anyja rászól h ugorj a kútba beleugrik, ha rászólok h nehogy ugorj akkor is beleugrik mert anyuci azt mondta.

Itt arról van szó, hogy egy nő irányít mindet, jobban mint az ezredes a honvédelmet, (fegyelemre értettem) 1 parancs van nála: ide a pénzt azt fordulj fel ha akarsz. és ez ellen szeretnék tenni, hogy ne csak a pénz pénz pénz, hanem lehessen vele beszélgetni, úgy hogy ne ott lukadjunk ki h drága.... értem hogy rossz lehet ha nincs pénze az embernek. de ez akaszt ki. és nem tudom mi a fenét tehetnék. rossz így látni azt a családot. szeretem őket. egyébként igen PÁROM, ANYÓSOM, APÓSOM. mert a felesége vagyok! Csak anyagi okok miatt (amiről eddig is szó volt), nem tudunk összeköltözni. mert anyucinak kell a pénz... mert anyucinak kényelmes ha apuci hazahozza és kipakolja a zsebéből a 10ezreseket, párom is elmegy a bankig haza ér és kipakolja. azt leszarja hogy a többi él e vagy nem, csak hozza a pénzt

2014. júl. 21. 18:46
 30/45 A kérdező kommentje:

szóval az hogy: -jajj szeretnék egy cicát de nagyon.

- milyet?

-kölyköt

-etetni itatni eltartani tudnád?

- apu szerint már eltudjuk. adósság pipa márcsak a hitel. simán

- jó... milyet akarsz, fiú lány?

-fiú

-okés, akkor keresünk egy fiúcicát... jé 4 picicica

- válassz melyik szimpi

-én? a tied nem?

- nem a miénk, és ha összeköltözünk együtt neveljük.

- akkor nem ráér?

-nem most akarok cicát!!!!

- jó, nekem ő a szimpi

- akkor menjünk.. az új családi kedvenc.

- oké, befutok a boltba veszek neki enni.

= azzal h az én macskám? én kiválasztottam az alomból egyet.

innentől marhán nem az enyém, párom kért egy macskát, én választottam és megkapta a macskáját. És olyan értelemben az enyém h a családjához tartozok. ahogy tudom eltartom. de mégsem tehetem hogy odaköltözzek mert nem tudnák perkálni az anyjának! a szüleim meg szerintem lenyomnák a macskát a torkán utánna meg a gyereket is a torkán gyűrnék le

2014. júl. 21. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!