Szerintetek kinek van igaza?
1. Nem tartjátok el! Ő hétköznap munka után miután többnyire otthon evett, átmegy hozzátok. Tegyük fel heti 4 alkalommal, ebből egyen 3* akár.
Te meg átmész gondolom péntek este, és ott töltöd a hétvégét náluk. Gondolom ott eszel fürdesz stb.
Eléggé kompenzálva érzem a nagy adakozásotokat. Ezt nem lehet így nézni. Kb ugyanannyit adtok a másiknak nem?
2. Az, hogy a barátodék meghívtak a családi nyaralásra, annyit jelent, hogy jó szívvel látnak, viszont nem kötelességük fizetni a nyaralásodat.
Nyilván én nem kérnék mondjuk uti költséget, hiszen ha nem mennél az akkor is annyiba kerülne, de lehet ők se kérik el. A kajád meg alapból ingyen lesz. Mit szeretnél még?
Nekem kicsit olyan lánynak tűnsz, aki a saját érdemeit felnagyítja, a másikét lekicsinyíti, és így keresi az igazságot. Így sose találod meg.
4: 5 napból 5öt itt van, ebből általában 4x itt eszik, az, hogy hoz magával kaját kb. 1 hónapban 2x fordul elő, mivel az anyja nem szokott főzni. Max még 1 alkalommal hoz virslit, de az neki édes kevés, mert elég sokat eszik. Én hétvégén péntek este átmegyek, miután ettem és fürödtem itthon, szombaton ugyan ott eszek, viszont vasárnap reggeli nélkül jövök haza.
5: Szerinte legalább megelőlegezhetné a nyaralást, bár én nem várnám el.
Dehogynem várod el, ez egyértelműen lejön.
Kérdező a párodat is hibáztasd ne csak az anyját. 23 évesen még egyetemistaként is havi 10 ezret letudnék adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!