Szerintetek igaza van az anyósomnak?
Egy 7 hónapos gyerek mellett még ott a helye az anyjának.
ne foglalkozz anyósoddal, vannak rosszindulatú emberek. Nem értem miért mondhat ilyet. Az más ha mondjuk 2 éves kora után mész vissza dolgozni, ő pedig vagy anyóssal van vagy bölcsiben. De még csak 7 hónapos..
Szerintem 7 hónaposan még nem muszáj visszamenni, főleg, ha mint írtad, otthonról is dolgozol. 1-1,5 éves korában lenne érdemes az én szememben.
Egyébként a napirended nem nagyon értem, mit takarítasz, mosol és főzöl minden nap. Ha csak későn készülsz el ezekkel a dolgokkal, akkor valamit rosszul csinálsz. Főzni érdemes 2-3 napra gyerek mellett, mert elég gondja van az embernek. Ráadásul nem tudom mi a bánatot főzöl, amire már 8 előtt elő kell készülni, még a marha is megsül ennyi idő alatt...
Esetleg a reggeli csicskázást a férjednek kiiktathatnád, tud ő magának kenyeret kenni szerintem. A mosogatást pedig ebéd után és vacsi után érdemes megcsinálni (utóbbit akár kettesben, vagy amíg főzöl/mosogatsz, a férjed fürdethet), úgy nincs semmi reggelre. Ráadásul ha mindig élből megcsinálod, akkor 5 perc kb. Vagy gondolkodjatok el egy mosogatógépen - rengeteg vizet spóroltok vele, az áramköltsége pedig kb. 50ft/futás, szóval minimális. Ha sokat főzöl, nélkülözhetetlen. Vagy egy szárítógép sem ártana, ha naponta mosol!
Egyáltalán nincs igaza! Ha meg visszamennél dolgozni, 1 hónap után azt hallgatnád tőle, hogy milyen anya vagy te, hogy rásóztad a 7 hónapos fiadat..
Amúgy vannak olyan emberek, akik meg szeretnék mondani, hogy mi a helyes, mi nem, lásd, amint kinőne 2-3 foga, rántotthússal etetné a mama a gyereket, mert annak idején az akkori gyerekek már ették mint kacsa a nokedlit és társai. Ne hallgass másra, úgy éld az életed a férjeddel ahogyan ti jónak látjátok, és a gyereket is úgy neveljétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!