Szerintetek igaza van anyósomnak?
1 hete vagyok munka nélkül, azóta keresek. Anyósom nem titkolja, hogy nem tetszik neki, hogy nincs munkám, sürget, hogy találjak valamit. Voltam hétfőn egy helyen interjún, azt mondták, hogy visszahívnak kedden, hogy szerdán menjek-e próbára. Nem hívtak, én leírtam veszteségként, kerestem tovább, ma már másik helyen voltam interjún.
Anyósom atz mondja, hogy hívjam fel a másik helyet, kérdezzem meg mi van, miért nem hívtak, ilyemsi. Szerintem elég nyilvánvaló, hogy ha nem hívtak, akkor nincs szükségük rám, elég hülyén jönne ki szerintem, ha én hívnám őket ezzel. Már lehet azt se tudják ki vagyok.
Szerintetek?
Ha nem hívtak,akkor egyértelmű,hogy nem várnak a próbanapra......
Ha anyósod ilyen korlátolt értelmiségű egyénke,keressen neked ő munkát.....
Ha kellenél, hívtak volna. Sok helyen nem veszik a fáradságot, hogy visszahívjanak a nemleges válasszal.
Mondjuk én sose voltam nyomulós, önéletrajzokat se adtam be oda, ahol nem kerestek senkit... De ez nekem is elég egyértelmű lenne.
Az anyósod elég türelmetlen, mit mondjak.
1. Vigyázz hogy az anyósról mit írsz,mert téged is szétszednek,mint az egyik múltkori kérdezőt :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
de amúgy meg igaz,ha szerinte rosszul csinálod,mutassa meg hogy kell!!
"szerintem mindenki tudja, hogy nem olyan egyszerű egyik napról a másikra találni"
Ezért mondtam hogy korlátol lehet a gondolkodása.....
Mai világban,körülményekhez képest, örülsz ha van munkád,
van egy lyuk a fenekeden,és tudsz kakilni,meg hogy nem halsz éhen....
Cáfolom: anyósomnak sokszor volt/van igaza.
Például előre megmondta, hogy szar ötlet feketére festeni a hajam...
Gyerek körül is sokat segíthet.
De senki sem tévedhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!