Szerintetek kinek van igaza? Mit mondjak anyósomnak?
Anyósom anyukája egy tündéri hölgy, megismerkedésünk óta jól megértjük egymást. 72 éves, tele van energiával. Ezt az energiát sokáig a beteg férje ápolására fordította, aki tavaly év elején meghalt. Egy ideig gyászolt, azóta viszont elkezdett élni: eladta a házat, vett egy kis garzont és a különbözetből eljár egy barátnőjével wellness-ezni, masszázsra, mindenféle fiatalító arcpakolásokat próbál ki és pár hónapja tornázik egy személyi edzővel. Nem hitelből teszi, hanem a saját maga által megspórolt pénzből.
Anyósom szerint ez nem helyes, mert így az ő örökségét szórja el mindenféle hülyeségre.
Szerintem viszont nagyon jó, megérdemli mindezt. Nem esik túlzásokba, nem arról van szó hogy kiesik az egyik szalonból és be a másikra, hanem havonta, 2 havonta megy valahová.
Ti mit gondoltok?
Jól teszi a mama hogy nem zárkózik be,több ilyen idősebb ember kellene,ha már megteheti.
Gondolom anyósod sem éhezik.
Undorító, hogy anyósod már dörzsöli a tenyerét az örökségre, pedig még meg sem halt az anyja...
Mondjuk én amúgy is rühellem, mikor egy öregember/asszony csak azért spórolgat és él nyomorban, hogy jó örökséget hagyjon hátra. Az az ő pénze, költse el, még a halála előtt, azért van.
Elég szomorú, ha egy 40-50 éves embernek még szüksége van holmi örökségre... Nem sokat érhetett el az életben.
Jól teszi a mama, több ilyen idős ember kellene.
Anyósod meg gusztustalan, hogy alig várja az anyja halálát, és már az örökségre fáj a foga. Kíváncsi vagyok, mit szólna,ha a párod is így viselkedne vele.
Jól teszi a mama!Sajnos manapság ritka az ilyen felvilágosult idős hölgy aki nem csak latin amerikai sorozatokat néz meg pletykálkodik egész nap.
Az anyósod egy szörnyű ember lehet ha már az örökségre hajt egyből pedig még meg sem halt a mama....
nekem az anyám ilyen
néha idegbajt kapok tőle h megint megy valahova
nem irigykedek csak jól esne ha néha a helyett az unokáira is gondolna és inkább hozzánk jönne látogatóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!