Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit mondjak anyosomnak?

Most mit mondjak anyosomnak?

Figyelt kérdés
Ugy nez ki terhes vagyok. Csinaltam tesztet pozitiv. Elmondtam a paromnak aki most kulfoldon tartozkodik, es nagyon orult. Mondtam, hogy jovoheten elmejek a dokihoz, addig ne szoljon a szuloknek, de o szol az anyukajanak... es megkeri kiserjen el a dokihoz. Most mit mondjak anyosnak, ha talalkozunk?
2012. márc. 8. 11:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%
A párod miért nem ért meg téged? Ám anyósomnak nem árulnám el, hogy mikor megyek. Bár attól is függ, hogy ő is olyan értetlen e mint a fia..ne haragudj!
2012. márc. 8. 11:57
 2/22 anonim ***** válasza:
17%
Nem is értem, mi a kérdés ?!
2012. márc. 8. 11:58
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos én sem értem a kérdést!

De szerintem inkább a te anyikáddal menj ne a párodéval!Meg az anyósod tudja meg először h babátok lessz?Én a párom után tuti a szüleimnek mondanám el!

Ha én szülő lennék és terhes lenne a lányom rosszul esne ha az anyósával menne a lányom nem velem!

Kicsit gondold át!

23/L

2012. márc. 8. 12:02
 4/22 anonim ***** válasza:

Csak ne mondja el az anyjának, ha te nem akarod!

Ragaszkodj ehhez, anyósnak meg ne mondj semmit.

Én is inkább anyukámnak mondanám el, mint egy "idegennek".

2012. márc. 8. 12:04
 5/22 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

nem akarsz anyóssal menni? akkor mondd meg neki.

mérges vagy mert elmondta az anyjának? Akkorezt mondd meg a párodnak.

2012. márc. 8. 12:07
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
a párod azt kéri,hogy anyósnak mondd el,de anyukádnak meg ne?? és miért kéne,hogy anyósod elkísérjen?
2012. márc. 8. 12:21
 7/22 A kérdező kommentje:
en nem akartam tudjak a szulok, es anyukamnak meg el sem mondanam, nem egy konnyu esetek az en szuleim... viszont nem akartam, hogy meg tudja anyosom. hat azvan, hogy akarja vigyazzon ram mig tavol van, kiserjen el, mivel o nem tud, es igy biztos lehet benne, hogy minden rendben van.
2012. márc. 8. 12:35
 8/22 A kérdező kommentje:
es a parom nagyon makacs... na de! ha elmondja az anjanak kenytelen leszek vele menni a dokihoz, hogy ne legyen harag, de fogalmam sincs mit mondjak majd anyosomnak ha talalkozunk, eleg kinos lesz nekem.
2012. márc. 8. 12:37
 9/22 anonim ***** válasza:
47%

Meny vagyok, mégis azt mondom, hogy egy apai nagymamának ugyanannyi joga van tudni az unokáról, mint saját anyánknak. Legegyszerűbb, ha egyedül mész az orvoshoz/tanácsadásra, nagyon segítőkészek mind az orvosok, mind az asszisztensek, sőt akár jobban is kommunikálni más kismamával :)

Gratulálunk a Babucához :)

2012. márc. 8. 12:41
 10/22 anonim ***** válasza:
74%

Márpedig ha most nem állsz ki magadért, később is mindenbe bele fog szólni anyós! Én is elkövettem ezt a hibát: "csak egy" vizsgálat, mert a férjemnek megbeszélése volt... Aztán már ő pelekázott, fürdetett, adta volna neki a teát meg az almalevet 8 hetesen.

Állítsd le amíg nem késő! Nekem már elég nehéz volt, de megérte az a "kis" vita a későbbi nyugalmunkért!

Gratula a babához :-)))))

2012. márc. 8. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!