Most mit mondjak anyosomnak?
Sajnos én sem értem a kérdést!
De szerintem inkább a te anyikáddal menj ne a párodéval!Meg az anyósod tudja meg először h babátok lessz?Én a párom után tuti a szüleimnek mondanám el!
Ha én szülő lennék és terhes lenne a lányom rosszul esne ha az anyósával menne a lányom nem velem!
Kicsit gondold át!
23/L
Csak ne mondja el az anyjának, ha te nem akarod!
Ragaszkodj ehhez, anyósnak meg ne mondj semmit.
Én is inkább anyukámnak mondanám el, mint egy "idegennek".
Mi a kérdés?
nem akarsz anyóssal menni? akkor mondd meg neki.
mérges vagy mert elmondta az anyjának? Akkorezt mondd meg a párodnak.
Meny vagyok, mégis azt mondom, hogy egy apai nagymamának ugyanannyi joga van tudni az unokáról, mint saját anyánknak. Legegyszerűbb, ha egyedül mész az orvoshoz/tanácsadásra, nagyon segítőkészek mind az orvosok, mind az asszisztensek, sőt akár jobban is kommunikálni más kismamával :)
Gratulálunk a Babucához :)
Márpedig ha most nem állsz ki magadért, később is mindenbe bele fog szólni anyós! Én is elkövettem ezt a hibát: "csak egy" vizsgálat, mert a férjemnek megbeszélése volt... Aztán már ő pelekázott, fürdetett, adta volna neki a teát meg az almalevet 8 hetesen.
Állítsd le amíg nem késő! Nekem már elég nehéz volt, de megérte az a "kis" vita a későbbi nyugalmunkért!
Gratula a babához :-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!