Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit mondjak anyosomnak?

Most mit mondjak anyosomnak?

Figyelt kérdés
Ugy nez ki terhes vagyok. Csinaltam tesztet pozitiv. Elmondtam a paromnak aki most kulfoldon tartozkodik, es nagyon orult. Mondtam, hogy jovoheten elmejek a dokihoz, addig ne szoljon a szuloknek, de o szol az anyukajanak... es megkeri kiserjen el a dokihoz. Most mit mondjak anyosnak, ha talalkozunk?
2012. márc. 8. 11:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem nyosommal van baj, hanem a parom akarja, hogy elkiserjen... s nekem ez eleg kinos...
2012. márc. 8. 12:51
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem szólsz a szülőknek, és elmész egy barátnőddel. Ennyi. :)

Ja, és gratulálok! :)

2012. márc. 8. 13:05
 13/22 A kérdező kommentje:
igen, de o szol az anjanak jojjon velem, es ha en ot otthon felejtem, akkor harag lesz belolle. :(
2012. márc. 8. 13:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Már szólt is vagy még nem ??

Mert ha nem akkor kérd meg hogy ne szóljon mond meg neki nem lesz semmi bajod ha egyedül mész.

2012. márc. 8. 13:24
 15/22 A kérdező kommentje:
Még nem. Holnap szol. De sehogy sem tudom lebeszelni rola... :( na de a kerdes: ha anyossal kell menjek, mit mondjak majd neki mikor talalkozunk? annyira kinos ez nekem...
2012. márc. 8. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

hát ez elég rosszul kezdődik..-mármint,hogy a párod ennyire nem veszi figyelembe,hogy te mit szeretnél! ha már tényleg elmondja férjed anyósnak,akkor hívd fel anyóst és mondd el neki,hogy ne értsen félre téged-de a dokihoz inkább egyedül vagy a barátnőddel mennél. felnőtt nő vagy..!ha megsértődik megsértődik.

egyébként hány éves vagy?

2012. márc. 8. 13:45
 17/22 A kérdező kommentje:
24
2012. márc. 8. 13:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, miért kellene anyóssal dokihoz menned,ha nem akarod.Mi vagy te, a párod kedvese vagy a cselédje?
2012. márc. 8. 14:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Ezt mondd neki: anyuka, biztos valami félreértés lehet, én egyedül megyek a vizsgálatra. Ha legközelebb találkozunk, majd elmondom, mi volt.
2012. márc. 8. 14:55
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Ááá annyira felidegesít az ilyen.. Te nem akarod, értse már meg! Nem kényszeríthet! A férfiak annyira..áhh Velem is eljátszotta pont nemrég, hogy amíg ő nem lesz itthon pár napig, én menjek a babával anyósomékhoz (100km), mert ő úgy tud engem biztonságban.. Egy helyen lakunk én anyumékkal, szerinte ők magamra hagynak?! De még ha te nem is laksz közel anyudékhoz, jogod van őt megkérni, hogy tartson veled (nem tudom, hogy áll a bababkérdéshez anyud, de lehet, hogy a világ végéről is repülne hozzád, hogy együtt mehessetek)! Ha meg egyedül akarsz menni, az is a te döntésed, nem fogsz elveszni útközben. Komolyan nem tudom, hogy gondolhatnak ilyeneket.. Első voltam.
2012. márc. 8. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!