Édesanyám éretlen. Buta nő. Mit tegyek? Mit mondjak?
Anyád mitől is éretlen,buta nő ?!
Szerintem nálad van a baj inkább,már megbocsáss.....
Előbb-utóbb te leszel kihozva minden h.ülyének, ne szívd mellre, ez az oldal ilyen. Itt nem érdemes kérdezni semmit sem, mert mindenki undok, és ha neki sz. az élete, legyen az neked is, és olyat ír-ismeretlenül, tudatlanul- hogy két napig sírhatsz..
Kérdésed: ülj le beszélgetni anyukáddal. Észre kell vennie, hogy nem 12 éves vagy, és bár a 20 sem sok, sokkal érettebb vagy már.
5 éves kapcsolat? Erről se írjon senki kommenteket, örülök hogy túl tetted magad rajta és keresed az új lehetőségeket! Ne is vesztegesd el a fiatalságod.
Most nem értem. Az zavar, hogy a rajongásodat (ami 7-8 évvel ezelőtt volt) az felhozta újra?
Mondd meg neki, hogy: Anyu felnőttem már, ne kezelj légyszi gyerekként.
Mondd meg, nem akarod, hogy az érzéseidről (múltbéliről és jelenlegiről egyaránt) beszéljetek, mert árt neked. Ezt meg kell, hogy értse, és biztos nem akar ártani.
Nem fogod tudni megváltoztatni. Viszont nem szépen írsz róla, és ez baj.. és ezen viszont TE TUDSZ változtatni- amíg nem késő.
"Nem nyafognék, de most már késő,
most látom, milyen óriás ő -
szürke haja lebben az égen,
kékítőt old az ég vizében."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!