Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondták/ mondják rátok terhese...

Mondták/ mondják rátok terhesen, hogy kövérek vagytok? Engem az anyósomnak sikerült eddig ezzel megörvendeztetni.

Figyelt kérdés

Mondhatom, marha jól esett a megjegyzése, hogy mekkora lett a seggem, meg hogy nem baj, legyen nagy a hasam meg a seggem is.

Ráadásul tudom, hogy nincs igaza, hiszen a 16. héten még mindig 3 kilóval vagyok könnyebb, mint amikor megfogant a pici.

A barátnőim azt mondták, hogy jól nézek ki, megszépültem.

Hogy szereljem le az anyósomat?

Mellesleg én sokat sportolok egyébként, míg ő bár fiatal, egész nap csak a kanapén fekve olvas.

2009. jan. 30. 18:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik füleden be, a másikon ki. Ne foglalkozz vele.
2009. jan. 30. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csakis a babával és magaddal foglalkozz!mit fog mondani a 38.héten?különben is nincs igaza és kész!!:)
2009. jan. 30. 18:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Igen nekem még a védőnő is azt mondta pedig 170cm 62kg voltam terhesség előtt és 75kg mentem szülni!Nekem is szarul esett de ne foglalkozz vele majd lemegy utána!Én 5hónapja szültem de még mindig van rajtam 5kg!Majd ledolgozom nyáron!
2009. jan. 30. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Az anyos csak irigy ne foglalkozz vele.En is 16 hetes vagyok es meg szinte semmit nem hiztam csak a nagy pocakom van,meg hat a melleim amik sose voltak kicsik.Engem is barhova megyek csodalnak h :milyen szep pocid van,de jol nezel ki.Sztem veled is ez a helyzet es ez szemet szurt az anyosnak is.Most csak te szamitasz meg a baba:).Jo babavarast
2009. jan. 30. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
NA birom az ilyen f..anyósokat! Mire jó ez? Ne foglalkozz vele!Hála a jó égnek én a világ legjobb anyósát fogtam ki:)!
2009. jan. 30. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Bár az én anyósom nem ilyen, de ha ilyen lenne, én elküldeném a....

Örülj neki, hogy jól nézel ki! Ez nem a kilóktól függ! Meg mi az , hogy nagy lett a segged? És ha így is lenne? Ne a segged bámulja, hanem örüljön annak, hogy szülsz neki egy unokát! Szerintem is csak féltékeny! Te csak egyél rendesen, és élvezd a babavárást! Hamarosan érezheted picidet is mozogni! :)

22 hetes kismami

2009. jan. 30. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt még had tegyem hozzá, hogy most tartok plusz 5 kilónál. És a védőnőm is azt mondta, hogy ez egyelőre jó is!

A 22 hetes kismami

2009. jan. 30. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Az enyem is ugyanez meg ki is nevet a hulye k.....a leszarom tedd te is azt!!Irigyyek!!Inkabb mason jarna az eszuk es ne massal foglalkoznanak!Ram 20 kg jott!

37hetes!

2009. jan. 31. 04:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hihetetlen jóindulatú a "kedves" anyósod!:-(Hát elég szomorú....

Megmondom őszintén, hogy én azt is utálom, amikor valaki (akár önhibáján kívül) csak úgy hízik valami miatt, mert mondjuk beteg vagy ilyesmi és a "kedves" jóakaról (legyen az barátnő, futó ismerős vagy akár a mumus-anyós bunkó n belevágja a képébe.....én már sajna jártam így, akkor betegség miatt puffadtam fel és hát tény, hogy infúziók miatt feljött egy hét alatt 10! kiló, ami főleg csak víz volt ugyan, de nagyon megviselt mint lelkileg, mit tastileg....na én akkor kaptam az áldást mindenhonnan, van olyan, amit amíg élek nem felejtek és nekem egész pubertás koromra, meg még utána is kehatott.....szóval a lényeg, hogy SZARNI BELE!Szerintem is csak irigy az anyósod!

Légy boldog!

2009. jan. 31. 06:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem onnantol kezde beszologatott, hogy kiderult a terhessegem. (normalis testalkat voltam, de a fenekem sosem volt fokhagymagerezd). Egyutt lakom az anyosommal, egyutt ebedelunk minden nap. Eleinte figyelmeztetett, hogy ne egyek sokat, mert "szet fog repedni a seggem a terhesseg vegere"

Most 34 hetes terhes vagyok, 14 kg-ot hiztam eddig (a fenekem is nott egy picit). Az anyos szerint ra "ra lehet ulni". Kedves...........

LEgtobbszor hazaerek a munkabol, kabatban leulok enni es utana huzok a dolgomra.

(A kedves anyosom mindenkinek beszologat persze, csak sajat magat nem nezegeti a tukorben)

2009. jan. 31. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!