Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tudnék válaszolni az...

Mit tudnék válaszolni az anyósomnak?

Figyelt kérdés
Alapjában rendes anyósom van, sajnos egy házban lakunk vele, egyenlőre. Nagyon szeret tanácsokat osztogatni, de a nagyobb bajom, hogy magát nagyon nagyra tartja külsőleg. Én 160 cm vagyok, ő pedig 169 cm és mindig azt hangoztatja, hogy én milyen kicsi vagyok. Már kezd elegem lenni. A párom csinált egy ki dobogót a pelenkázóhoz, mert nekem úgy kényelmesebb volt, s azért is mindig kinevetett. Nem tudom mit mondjak neki, de valami ütős kéne, csak az a baj, hogy már egyszer szóltam neki másért, s akkor is megsértődött.
2011. okt. 22. 22:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha alapjában véve rendes, akkor nincs értelme kiásni a csatabárdot, főleg nem ilyen "apróság" miatt. Engedd el a füled mellett és kész. :)
2011. okt. 22. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
"Kicsi a bors, de erős." :o)
2011. okt. 22. 23:28
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Jóból mindig keveset adnak, magából viszont nem spórólták ki az anyagot.
2011. okt. 23. 00:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne szólj be, hanem szeresd magad, nagyon látványosan! Azzal nem tud mit kezdeni, ha érzi, hogy nincs rajtad fogás. Szeresd a magasságod, az alakod, mindened, és adj is hangot neki, legyél elégedett. Abba fogja hagyni, mert így unalmas lesz neki.
2011. okt. 23. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes olyas valakivel összeveszni, akivel egy fedél alatt élsz, pláne ha az az ő fedele..

Ereszd el a füled mellett vagy egyszerűen mondd meg neki, hogy zavar, ennyi..Nem kell ebből ügyet csinálni.

2011. okt. 23. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem az anyósom szokott emiatt beszólni,hanem egy ismerős nő.Én 158cm magas vagyyok,ő meg legalább 175cm.Én majdnem 30 cm-rel alacsonyabb vagyok a páromnál,ő meg kb egyforma magas az övével.Volt,hogy együtt mentünk bulizni,én jól kicsíptem magam 12cm-es magassarkúban mentem,ő meg sportcipőben kullogott a párja mellett,mert ha magassarkút vesz fel,akkor magasabb mint a férje és az nagyon hülyén néz ki.Láttam,hogy nagyon irigy volt rám és meg is ragadtam az alkalmat,hogy leállztsam.Azóta jópárszor áradoztam neki,hogy milyen szuper,divatos cipőt vettem,meg különböző cipős katalúgusokat mutogattam neki,amiben persze csak extra magassarkú cipők voltak,ő meg csak fancsali képpel nézte őket és ordított róla az irigység.

Azóta egyszer sem cikizett a magasságom miatt.

Ezzel most azt akartam mondani,hogy az a lényeg,hogy emeld ki előtte a magasságodból származó előnyöket és ahogy már más is írta mutasd ki előtte,hogy elégedett vagy magaddal,büszke vagy az alakodra és így nem lesz mibe belekötnie!

2011. okt. 23. 09:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is húzd ki magad,járj úgy mint egy páva és amikor kezdi a beszólogatást,látványosan tegyél úgy mint aki nem akarja meghallani amit mond,kezdj el beszélni inkább a babához,vagy kapd fel a telefont és nyomkodd,de nem szabad reagálni rá,így észre veszi majd magát.Én is így csináltam,csak engem mással cseszegetett, aztán kiment a szobából.Egyébként az ilyen esetekbe ha a párom ott van és akkor szól valamit,akkor ő reagálja le az anyját és nem szépen.Amúgy a férjed mit szól hozzá?Esetleg kérd meg őt,hogy az anyósod előtt dicsérgessen téged,udvaroljon neked,hogy mennyire vonzónak tart,biztos fogja zavarni az öreglányt.
2011. okt. 23. 09:52
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A párom is magas 185 cm, de ő épp azt szereti bennem, hogy kisebb vagyok nála.

2011. okt. 23. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Jó férjért álltam sorba, nem magasságért:)
2011. okt. 23. 13:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is pici vagyok, és sokszor cikiztek régebben ezért (155 cm vagyok csak). Mindig azt válaszoltam, hogy apukám, amikor engem készített, nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekedett... Erre nem tudtak mit reagálni. Egyébként szerintem nem túl kedves dolog anyósodtól olyan dolog miatt piszkálni, amiről nem tehetsz.
2011. okt. 23. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!