Mit tudnék válaszolni az anyósomnak?
Szerintem nem érdemes olyas valakivel összeveszni, akivel egy fedél alatt élsz, pláne ha az az ő fedele..
Ereszd el a füled mellett vagy egyszerűen mondd meg neki, hogy zavar, ennyi..Nem kell ebből ügyet csinálni.
Hát nekem nem az anyósom szokott emiatt beszólni,hanem egy ismerős nő.Én 158cm magas vagyyok,ő meg legalább 175cm.Én majdnem 30 cm-rel alacsonyabb vagyok a páromnál,ő meg kb egyforma magas az övével.Volt,hogy együtt mentünk bulizni,én jól kicsíptem magam 12cm-es magassarkúban mentem,ő meg sportcipőben kullogott a párja mellett,mert ha magassarkút vesz fel,akkor magasabb mint a férje és az nagyon hülyén néz ki.Láttam,hogy nagyon irigy volt rám és meg is ragadtam az alkalmat,hogy leállztsam.Azóta jópárszor áradoztam neki,hogy milyen szuper,divatos cipőt vettem,meg különböző cipős katalúgusokat mutogattam neki,amiben persze csak extra magassarkú cipők voltak,ő meg csak fancsali képpel nézte őket és ordított róla az irigység.
Azóta egyszer sem cikizett a magasságom miatt.
Ezzel most azt akartam mondani,hogy az a lényeg,hogy emeld ki előtte a magasságodból származó előnyöket és ahogy már más is írta mutasd ki előtte,hogy elégedett vagy magaddal,büszke vagy az alakodra és így nem lesz mibe belekötnie!
Köszi a válaszokat!
A párom is magas 185 cm, de ő épp azt szereti bennem, hogy kisebb vagyok nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!