Mit tudnék válaszolni az anyósomnak?
Figyelt kérdés
Alapjában rendes anyósom van, sajnos egy házban lakunk vele, egyenlőre. Nagyon szeret tanácsokat osztogatni, de a nagyobb bajom, hogy magát nagyon nagyra tartja külsőleg. Én 160 cm vagyok, ő pedig 169 cm és mindig azt hangoztatja, hogy én milyen kicsi vagyok. Már kezd elegem lenni. A párom csinált egy ki dobogót a pelenkázóhoz, mert nekem úgy kényelmesebb volt, s azért is mindig kinevetett. Nem tudom mit mondjak neki, de valami ütős kéne, csak az a baj, hogy már egyszer szóltam neki másért, s akkor is megsértődött.2011. okt. 22. 22:52
11/11 anonim válasza:
Én kb 150 vagyok, de soha nem zavart, amikor viccesen vagy kevésbé viccesen beszóltak emiatt. Mivel én így szeretem magam, ezért nem érdekel, hogy más mit gondol.
Csak ugyanezt tudom javasolni neked is, ne foglalkozz anyósoddal, ha te így elfogadtad magad, akkor ne érdekeljen mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!