Szerintetek jól tettük? Anyósomnak felajánlottuk a gyest, hogy eltudjak menni dolgozni! Jó ötlet volt szerintetek?
Soha nem adnám oda a gyerekemet még a saját anyámnak se, hogy ő nevelje fel!!!
Az milyen érzés lesz, ha őt fogja anyának szólítani? Ebbe belegondoltál?
Nem tudom hogy elvette volna-e de tuti nem kérném ingyen és akkor már ott is vagyunk hogy közlekedésre erre arra kell jópár ezer ft.
Nektek jó-e azt nem tudom de talán még jobb mint ha idegen vigyáz rá.
Ez nehéz kérdés...
Én inkább bölcsibe adnám, vagy itthon maradnék. Nem bíznám egyik nagymamára sem.
Most a pénzre gondolsz? Ez szituációfüggő: ha mondjuk 3szor annyit keres és elkéri, akkor nyilván nekem is rosszul esne.
De ha pl. épphogy kijön a pénzéből és tudja, hogy a babára költeni kell, így plusz kiadása lesz, akkor megértem, hogy elkéri.
Az a baj, hogy a helyzetekbe nem látok bele.
Kedves első, meg ne haragudj, de te milyen hülye vagy.
Csak gondolkodni kellene, mielőtt így felháborodsz: a kisgyerek már elmúlt 2 éves! Miért szólítaná anyának a nagyanyját? Ennyi idősen pontosan meg tudja egy gyerek különböztetni az anyját és a nagyanyját. Akkor ezzel az erővel a bölcsis gondozónőt is anyának kellene szólítania!
Tudod nem mindenki engedheti meg magának, hogy 5 éves koráig otthon legyen a gyerekkel, csak nehogy más is vigyázzon rá a kötelező ovi előtt..
Kérlek, legközelebb gondolkodj.
Utolsónak, nem mindenhol van lehetőség bölcsibe iratni. Sőt, vidéken nagyon ritka az ahol bölcsőde van.
A kérdésre válaszolva, nekem anyukám biztos, hogy nem fogadta volna el, anyósom igen. De én anyósomra már rá se bíznám. Na nem mintha kíváncsi lenne az unokájára.
Hello! Első vagyok!
Akkor írja be a kérdésbe a gyerek korát!
Bocsi, magamból indultam ki, nálunk még pociban sincs a baba, de már hasonló ötletekkel zaklatnak a nagymamák :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!