Szerintetek jól tettük? Anyósomnak felajánlottuk a gyest, hogy eltudjak menni dolgozni! Jó ötlet volt szerintetek?
1343-as vagyok
nagyon felbosszantott ez a kérdés
mint már írtam ez most úgy jön ki hogy a nagymama elveszi a pénzt az unokájától(jó persze amíg ott van vannak kiadások, kajája, pelus de gondolom ezeket is te oldod meg)
sőt most írtad, hogy nem jöttök ki a pénzetekből, hitel, stb...
és akkor ő elveszi még azt is ami megjár, nemhogy élvezné az unokájával töltött időt, mert gondolom más dolga nincsen
Első vagyok, nem okoskodom, de nem mindenkinek jár gyed. Vagy ezt nem tudtad?
Mellesleg nálam mindkét nagyszülő csak a gyes miatt vállalná el a babát.
szerintem ne bántsd őt emiatt.
neki is volt van élete.
neki sem biztos, hogy ez volt álmai ne továbbja.
én is felajánlottam anyukámnak, sőt mivel munkanélküli, a tb-jének a felét is én fizetem, a másik felét húgom nyugdíjig. így ő most főállású nagymama, aki hol nálunk, hol a húgomnál van.
nem őt fizetem ki, és nem is gyerektől veszem el, hanem a létező legklasszabb bébiszittert alamizsnázom (lássuk be amit én adok neki az alamizsna)
szerintem így korrekt, neki most ez a munkája.
írták, hogy nincs bölcsi vidéken, sajnos ez nálunk is így van, tehát nekem szükségem van az anyámra. és hálás vagyok neki
nyilván nem hallottam a hangsúlyt, hogy milyen módon mondta, de szerintem is így korrekt.
ha te dolgozol, neked nem jár gyes!
ha a nagymama otthon marad a picivel, ő igényelheti. tehát hiába ajánljátok fel, vagy ő igényli és kapja vagy nincs. akkor meg miért ne igényelhetné?
25.000.- a gyes, ennyi elmegy egy hónapban a kajára, az utazásokra.
szerintem ez így jól van, ha anyósom meg tudná oldani, hogy a fiammal maradjon, én is mondanám neki, hogy igényelje
8-12 órában dolgozol, akkor ahogy már írtam, nem jár neked a gyes.
nem kell ezen felháborodni, nagymama igényleje nyugodtan, inkább ő kapja mint az állam zsebre tegye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!