Igaza lehet anyósomnak? Pont költözés lesz, meg születik a kistesó és a fiam meg mehetne az oviba. De mi úgy gondoltuk inkább januárig maradjon otthon, túl sok lenne neki az újdonság.
Szerintem is túl sok lenne egyszerre.
Nálunk is ez a 3 dolog volt.
Költöztünk, rá 3 hétre megszületett a kistesó. Érdekes módon a mai napig mondja hogy költözzünk vissza, emlegeti a régi helyet, pedig szeret itt is. A költözés jobban megviselte. Aztán itt a tesó ügy, ilyen korban már tudják hogy te a tesóval itthon vagy.
Igy én vártam 3-4 hónapot, és csak azután adtam oviba, de csak fél napra! Így vagy a kicsivel is, házimunka is belefér valamennyi, és a nagyobbal is többet tudsz lenni.
Én megpróbálnám elvinni oviba. Ha nem tetszik neki akkor simán kiveheted pár hónapra. Esetleg próbáljátok meg azt, hogy 1/2 napra viszed csak.
Nálunk a helyzet annyiban másabb, hogy nem költöztünk. A fiamat beírattam oviba, és ősszel kezdi is. Azt gondolom, hogy neki már szüksége van a gyerektársaságra. Ha Ő igényli, akkor majd elmegyünk érte ebéd előtt, vagy ebéd után-alvás előtt, de ha nem igényli akkor marad délutánig. Most azt mondja, hogy Ő ott marad a gyerekekkel, vacsorára hozzam csak haza. Majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!