Kivagyok.17 hetes kismama vagyok, és az anyósomnak mi fizetünk egy pár dolgot? A babadolgokat nem vettük még meg majd később.
álljatok a talpatokra! kit érdekel, hogy hisztizik? ameddig látja, hogy hisztivel eléri amit akar, addig meg is fogja tenni. Mint 1 kisgyerek :)
Meg kell neki mondani, hogy lassacskán kelleni fog nektek is a pénz, és nem akarod, hogy ő elherdálja, nektek meg emiatt összébb kelljen húzni a gatyát.
Ha nem kezd el spórolni, és továbbra is felesleges dolgokra cseszi el a pénzt, ne adjatok neki!
Ha ő is spórol, akkor folytassátok a támogatást, hiszen meg lehet érteni, hogy x ideig sz.rban vannak.
Én legalább is ezt tenném a helyedben.
Én ezt nem is értem...hogyhogy kell?Én biztos nem fizetnék neki semmit,ha ilyen a hozzáállása.Persze,más az ha bajban van,és látom rajta hogy normális,meg tudom hogy ő is segítene de így.... :S
Ezt a pároddal kell megbeszélned!Kérdezd meg tőle hogy ugye nem szeretnéd,ha a babának nem tudnánk mindent megvenni?
Köszi hogy írtatok. A hozzáállása az ami rosszul esik, mert sz.rban vannak de azért sok felesleges dolgot is vesz (pl a lakásukba régi parketta volt, nagyon jó, de neki nem tetszett ezért drágább szarra cserélte le ami azért nem volt szükséges mint pl nekünk majd babaágyat venni...stb). A számlát mi fizetjük be, áhhh, pénzt nem adok a kezébe. Csak soha nem segített semmiben, mikor újítottuk a házunkat egyszer nem jött segíteni, vagy legalább kaját hozni mert úgysem érünk rá mi főzőcskézni a felújítás alatt... és ha mi kérünk bármilyen szívességet akkor tényleg csak a kifogás. A férjem is tudja hogy milyen de úgy van vele hogy ezt a pár hónapot még kibírjuk aztán ennyi. De én már látni sem akarom őket. Nagyon fáj az hogy látom hogy a páromnak nagyon rosszul esik hogy ő ilyen és látja hogy az én szüleim meg mindenben támogatnak. Csak már nem tudok és nem is akarok vele kedves lenni és találkozni, inkább kerülöm a találkozásokat, ha hétvégén nem megyünk át akkor megsértődik de ő soha nem jönne...legalább most foghatom arra hogy nem vagyok jól és ezért nem megyek...
Csak én meg olyan vagyok hogy ha megszületik a babánk akkor sem fogok hozzá menni. Lehet ez talán bunkóság tőlem, de ha ő semmit nem segít akkor ha meglesz a baba akkor se kell hogy jöjjön vagy mi menjünk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!