Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit mondjak anyosomnak?

Most mit mondjak anyosomnak?

Figyelt kérdés
Ugy nez ki terhes vagyok. Csinaltam tesztet pozitiv. Elmondtam a paromnak aki most kulfoldon tartozkodik, es nagyon orult. Mondtam, hogy jovoheten elmejek a dokihoz, addig ne szoljon a szuloknek, de o szol az anyukajanak... es megkeri kiserjen el a dokihoz. Most mit mondjak anyosnak, ha talalkozunk?
2012. márc. 8. 11:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

de amúgy miér félsz attól,hogy mit mondj neki? ha tegyük fel találkoztok,akkor már tudni fogja a találka okát.

ha jól érzem nem mersz nemet mondani a férjednek és anyóssal fogsz menni. majd úgyis adja magát az,hogy mit fogsz mondani. gondlom megkérdezi,hogy hogy vagy:te meg elmondod neki,amit érzel és hogy aggódsz minden rendben van-e és hálás vagy neki amiért elkísér téged....

2012. márc. 8. 15:43
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: Ne haragudjon meg, de egyedül szeretnék menni. Pont.

Én úgy látom, hogy a nagyobb gond a férjed. Miért nem érteted meg vele, hogy ez neked kínos, és nem akarod. Neki szólj, hogy hiába is mondja el, te egyedül mész. Szépen kezdődik az egész terhesség, ha már most sem juttok dűlőre, akkor majd mi lesz, ha megszületik a pici? Millió egy hülyeséggel zaklat majd az anyós. Igaza van az egyik előttem szólónak, most szabd meg a határokat, mert nagyon ráfázol. Hacsak nem anyósnak akarod szülni a babát.

A jó hírhez gratulálok.

2012. márc. 8. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!