Szerintetek kinek van igaza? Mit mondjak anyósomnak?
Anyósom anyukája egy tündéri hölgy, megismerkedésünk óta jól megértjük egymást. 72 éves, tele van energiával. Ezt az energiát sokáig a beteg férje ápolására fordította, aki tavaly év elején meghalt. Egy ideig gyászolt, azóta viszont elkezdett élni: eladta a házat, vett egy kis garzont és a különbözetből eljár egy barátnőjével wellness-ezni, masszázsra, mindenféle fiatalító arcpakolásokat próbál ki és pár hónapja tornázik egy személyi edzővel. Nem hitelből teszi, hanem a saját maga által megspórolt pénzből.
Anyósom szerint ez nem helyes, mert így az ő örökségét szórja el mindenféle hülyeségre.
Szerintem viszont nagyon jó, megérdemli mindezt. Nem esik túlzásokba, nem arról van szó hogy kiesik az egyik szalonból és be a másikra, hanem havonta, 2 havonta megy valahová.
Ti mit gondoltok?
Szerintem az anyósodnak örökösödési mániája van.
Ha nem kap pénzt belehal magyarul.
A felette lévöröl meg az a véleményem:
Saját pénze, ha akarja akkor lehúzhatja a WCn is
Nagyon jól teszi szerintem is, hogy élvezi az életet, ahelyett, hogy siránkozna, meg élére rakná a pénzt.
Az anyósod szégyellheti magát, hogy az örökségét félti, inkább örülne, hogy ilyen életvidám édesanyja van.
Köszönöm a válaszokat :-)
Én is így gondoltam, csak azt hittem elfogult vagyok mert nagyon kedvelem a mamát.
Valaki írta, hogy nincs ideje a családjára: de igen, van. Ezek általában hét közbeni programok, hétvégén mindig ráér. Nyáron elvitte anyósomat egy hétre nyaralni Görögországba. Nem "szarja le" a családját :-)
Hmmm szerintem király, hogy 72 évesen is van élete. Mármint, hogy azt csinálja amit szeret. Van akinek az a jó ha otthon van, főz, az unokáit várja van akinek az, hogy sorozatokat néz : ) (mondjuk vannak akik csak azért nézik ezeket a "szellemileg tápláló" sorozatokat mert nem törődik vele senki és ez nagyon szomorú). Szerintem egy hosszú és keményen átdolgozott élet után mindenkinek joga van élvezni az életet úgy ahogy ő akarja. Anyósod ezt elég furán reagálja le... ://
Hát az én dédszüleim is ilyenek voltak (ide-odajártak wellnessezni), mindenki örült, hogy jaj milyen édesek mintha újra fiatalok lennének (nagyon szép pár és nagyon szeretik egymást <3 ). Aztán abbahagyták...és ez annyira borzasztó :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!