Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek igaza van anyósomnak?

Szerintetek igaza van anyósomnak?

Figyelt kérdés

1 hete vagyok munka nélkül, azóta keresek. Anyósom nem titkolja, hogy nem tetszik neki, hogy nincs munkám, sürget, hogy találjak valamit. Voltam hétfőn egy helyen interjún, azt mondták, hogy visszahívnak kedden, hogy szerdán menjek-e próbára. Nem hívtak, én leírtam veszteségként, kerestem tovább, ma már másik helyen voltam interjún.

Anyósom atz mondja, hogy hívjam fel a másik helyet, kérdezzem meg mi van, miért nem hívtak, ilyemsi. Szerintem elég nyilvánvaló, hogy ha nem hívtak, akkor nincs szükségük rám, elég hülyén jönne ki szerintem, ha én hívnám őket ezzel. Már lehet azt se tudják ki vagyok.

Szerintetek?

2013. júl. 10. 12:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
26%

Felejtsétek már el ezt a próbanapozást!!!!!!!!

ha elmész próbanapra, ingyen dolgozol egy napot a vállalkozónak, aki SOHA nem fog visszahívni dolgozni!!!

Ostoba magyar prolik....

2013. júl. 10. 12:36
 12/27 anonim ***** válasza:
52%
Nekem kifizették a próbanapot. Fel is vettek volna, csak anyukám rommá törte magát három lépcsőfokon. Így ahelyett hogy ő vigyázott volna a lányomra, én ápolgattam otthon.
2013. júl. 10. 12:43
 13/27 anonim ***** válasza:
76%
Hogy jön ez ide? :D
2013. júl. 10. 12:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:36

Dolgozni valaha nem feketén?

Nekem is kifizették a próbanapomat!

2013. júl. 10. 12:44
 15/27 A kérdező kommentje:

Érdekes, én eddig minden munkahelyemen(4 volt eddig) voltam próbanapon:)

Volt ahol 1 nap volt, volt ahol 2, de mindenhova fel is vettek, ahova behívtak próbára.

Dolgozik anyósom is.

2013. júl. 10. 12:45
 16/27 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy sok értelme lenne csak kamuból behívni próbára, valljuk be próbanapon inkább csak magyaráznak, tanulsz, nem dolgozol effektiv olyan sokat.

Lehet meg volt az oka, amiért téged nem hívtak vissza próbanap után:)

2013. júl. 10. 12:47
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

"Lehet meg volt az oka, amiért téged nem hívtak vissza próbanap után:)"

Több mint valószínű....

2013. júl. 10. 12:48
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

finoman közöld az anyóssal h ha most ilyen mi lesz akkor ha már 1 éve nem találsz munkát???

és csepülés helyett segítsen keresni

2013. júl. 10. 12:52
 19/27 A kérdező kommentje:
ma 12:52 Isten ments!:)
2013. júl. 10. 12:54
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
A férjed hol van ebben a történetben??????????
2013. júl. 10. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!