Szerintetek igaza van az anyósomnak?
Szerintem nincs igaza. A 7 hónapos gyereknek még bőven az anyukája mellett a helye. Gondoljatok csak bele, ha visszamegy dolgozni, lemarad arról az időszakról, amikor a baba elkezd járni, beszélni..stb. Ez nem normális dolog.
Másrészt anyós biztosan szívesen elprüntyögne egész nap a picivel, de kétlem, hogy kimosna, kitakarítana a kérdező helyett.
Szóval a felállás az lenne, hogy anyós gyerekezik, és élvezi az unokát. A kérdező napközben dolgozna, este rá maradna a háztartás, és akkor mi van a gyerekkel?
Szerintem senki sem azért szül, hogy utána ne legyen ideje rá.
Jól értem, h nem laktok anyóssal együtt, ugye?
Ha ez így van, fapofa fel aztán: kedves mama, én úgy gondolom, h a gyerekemmel ameddig megtehetem itthon leszek. Ha segít az unoka körül, azt megköszönöm, de szeretném én nevelni, uúgy, ahogy te is nevelted a tiédet.
Egyébként bántó megjegyzések egyik fülön be, másikon ki.
Nekem a nagymamám mondta egyszer, h neveli a fiamat, h dolgozni tudjak és jövök, mikor ráérek. Miután látta, h ez elég érzékenyen érint mondta, h azt gondolta, h nekem ez segítség lesz. Soha többet nem említette utána.
én mondanám neki, hogy egyik nap el kell mennem pl. interjúra egy nagyon jó állásra és korán kell menni mert sokan lesznek, valószínű sokáig tart. Lássa el reggeltől estig ő a gyereket meg a háztartást, aztán majd meglátja, hogy nem láblógatás...
ja, esetleg lehetne többfordulós az "interjú" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!