Anyósom szerint én csak azért lettem terhes mert a
pénzükre fáj a fogam. Hagyjam el a páromat miatta?
Figyelt kérdés
Párom családja elég jó módban él. Az igaz, hogy nem terveztük a babát, de megtartottuk (páromnak már van két lánya). Reggel a boltban bevásároltam főznivaló stb (5000 forintot költöttem) erre anyósom nekem állt az utcán, hogy direkt felcsináltattam magam, hogy a páromat magamhoz láncoljam és a pénzüket költsem. Jelzem, párom amióta megtudta, hogy terhes vagyok nem enged dolgozni!
Teljesen le vagyok törve, már arra is gondoltam, hogy elköltözöm a páromtól, hogy ezzel is bizonyítsam, hogy nem kell a pénzük.
"egész családot segiti anyagilag" akkor ha jól értem az apósod "segiti" anyagilag a vén k***** akitől már régóta elvált? Na akkor ki éhezik a pénzre?
2014. júl. 9. 19:14
26/27 anonim válasza:
Először is az anyósodat is apósod tartja el így nem is az ő pénze. Másodszor ha "nem enged dolgozni" annak biztosan megvan az oka. Én pl azért nem mehettem dolgozni,mert veszélyben volt a baba élete. 5 hónapot töltöttem ágyban és 4 hónapot kórházban. Szóval ha ezt nem fejted ki,hogy mégis miért sajnos sokan fogják azt gondolni,hogy "eltartatod magad".
2014. júl. 10. 06:15
27/27 anonim válasza:
Gondolkodj el azon, milyen kapcsolat lehet az, amelyiket meg lehet szakítani az anyós megjegyzése miatt. Ha ezt tudod magaddal tisztázni, akkor dönts belátásod szerint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!