Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom szerint én csak azért...

Anyósom szerint én csak azért lettem terhes mert a pénzükre fáj a fogam. Hagyjam el a páromat miatta?

Figyelt kérdés

Párom családja elég jó módban él. Az igaz, hogy nem terveztük a babát, de megtartottuk (páromnak már van két lánya). Reggel a boltban bevásároltam főznivaló stb (5000 forintot költöttem) erre anyósom nekem állt az utcán, hogy direkt felcsináltattam magam, hogy a páromat magamhoz láncoljam és a pénzüket költsem. Jelzem, párom amióta megtudta, hogy terhes vagyok nem enged dolgozni!

Teljesen le vagyok törve, már arra is gondoltam, hogy elköltözöm a páromtól, hogy ezzel is bizonyítsam, hogy nem kell a pénzük.

Ti mit tennétek a helyemben?

2014. júl. 8. 10:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
33%

Mond anyósnak, hogy akkor esténként legyen szíves ő tegye szét a lábát a párodnak: na, akkor minden a családon belül marad. XD

Após régen hagyta ott a szipirtyót?

2014. júl. 8. 17:49
 22/27 A kérdező kommentje:
Több mint tíz éve. Az új asszonytól már van egy 11 éves kislánya is.
2014. júl. 8. 17:56
 23/27 anonim ***** válasza:
39%

Akkor érthető, hogy hiánya van, irigy!

De, hogy a saját unokájának ekképp örül...

hát tedd ki a képét a legalja.hu-ra!

2014. júl. 8. 18:20
 24/27 anonim ***** válasza:
51%

Na, az anyósok, hogy elcsitultak...XD

Vagy elmentek masztizni... a 10 éves pókháló....

[link]

2014. júl. 8. 22:47
 25/27 anonim ***** válasza:
42%
"egész családot segiti anyagilag" akkor ha jól értem az apósod "segiti" anyagilag a vén k***** akitől már régóta elvált? Na akkor ki éhezik a pénzre?
2014. júl. 9. 19:14
 26/27 anonim ***** válasza:
41%
Először is az anyósodat is apósod tartja el így nem is az ő pénze. Másodszor ha "nem enged dolgozni" annak biztosan megvan az oka. Én pl azért nem mehettem dolgozni,mert veszélyben volt a baba élete. 5 hónapot töltöttem ágyban és 4 hónapot kórházban. Szóval ha ezt nem fejted ki,hogy mégis miért sajnos sokan fogják azt gondolni,hogy "eltartatod magad".
2014. júl. 10. 06:15
 27/27 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el azon, milyen kapcsolat lehet az, amelyiket meg lehet szakítani az anyós megjegyzése miatt. Ha ezt tudod magaddal tisztázni, akkor dönts belátásod szerint.
2014. júl. 25. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!