Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy viseljem el? Mert már...

Hogy viseljem el? Mert már lassan megőrülök tőle!

Figyelt kérdés

Anyósom (56 éves) most nemrég jött össze egy csávóval, és nagyon szerelmes, de amit művel...na attól már teljesen megőrülök.

Úgy gagyarászik és viselkedik vele, mint egy pólyásbabával, de még a párommal is mindenki előtt, (pedig rég elmúlt már 30 éves) velem érdekes módon nem beszél így. Megbolondulok már a vinnyogó hangjától... nem képes felnőttként viselkedni. (Én akárhányszor voltam szerelmes nem nyavalyogtam, boldog voltam és csendesen szerelmes)

Elhiszem, hogy a rózsaszín köd nála világméretű, de minden áldott nap ezt kell hallgatni, már lassan attól félek, hogy elmegy a babám miatta, annyira idegesít. Persze muszáj tűrnöm a párom miatt, (kettejüké a ház, amiben élünk, de 90%-ba a páromé)

Nektek mi a véleményetek? Ti hogyan próbálnátok meg elviselni? Mert én már nem bírom... :(

2014. máj. 20. 13:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg elég durva elképzelés, hogy anyósoddal el akarod adatni a házát. Hogy jössz te ehhez?

Bocsi de hányinger ez a fajta hozzáállás, hogy nem akartam idejönni, de nem tudom a páromat rábeszélni, hogy az anyja adja el a házat. Valahogy így volt.

Hát mi ez?

Te tényleg azt hiszed, hogy az anyósodnak kell megoldania az életedet? Mi az, hogy ő költözzön mert te érvényesülni akarsz?

Fogd be a szád, nem kell valaki más ingatlanába, valaki más életterébe, valaki más nyakára gyereket szülni, no meg élősködni se.

Jó hogy nem te mondod meg, hogy anyósod hogy viselkedjen a sajátjába csak azért, mert volt szives drága kisfiára iratni a nagyobb tulajdonrészt.

Azért a házért a párod se tett semmit, te meg még annyit se.

Létező dolog az albérlet, ha nincs saját tulajdon, és az ember békében akar élni, akkor ezt a megoldást választja. Ne félj, attól még nem hagyod el a családi örökséget.

Basszus milyen emberek vannak.

2014. máj. 20. 15:13
 32/41 A kérdező kommentje:
Utolsó... te aztán jól félreértettél. Most mondtam, hogy mivel nincs közöm a házhoz, így semmi jogom azt kérni, hogy adják el, ezért nem is fogom ezt kérni. Téma volt róla, de ezt nem az én reszortom eldönteni. Azt is írtam, hogy szívem szerint nem akartam ideköltözni! Pont ez miatt, hogy tudtam lesznek súrlódások. Tisztelettel bántam anyóssal és a párommal is azért, hogy itt élhetek, de azért nem kell mindenért meghúznom magam, vagy igen?
2014. máj. 20. 15:17
 33/41 A kérdező kommentje:

Nem tudtok ti semmit!!! Azért a páromé nagyobb részt, mert minden felújítást, minden létező bútort a párom vett, minden számlát csak mi fizetünk, anyós egy centet se fizet bele semmibe, pedig jóval több a fizetése, mint nekem akkor, mikor még dolgoztam, most csak egy töredékét kapom. De mindegy is. Komolyan nem értem miért szóltok itt le! Tudjátok milyen szarul esik, így ismeretlenül is? :(

Nem a hormonok a hibásak. Idáig is csak egy megtűrt személy voltam, nem akartam idejönni, de nem volt más választásom. Albérletbe meg főleg nem tudunk menni, mert abba se hajlandó a párom belemenni. Most mit csináljak? Akasszam fel magam, mert szerintetek egy gerinctelen dög vagyok?!

2014. máj. 20. 15:24
 34/41 anonim ***** válasza:
kicsit hisztis vagy,de nem gerinctelen. Ahelyett hogy kiállnál magadért hagyod hogy a párod dirigáljon illetve nem szállsz szembe anyóssal így 2 lehetőség van: Vagy megmondod finoman anyósnak hogy mi a véleményed vagy ne rinyálj és nyelj le mindent. Eltúlzod a dolgot mert ennél sokkkkkal rosszabb anyósok is vannak és azok a menyek a tiednek jobban örülnének
2014. máj. 20. 15:30
 35/41 anonim ***** válasza:

Nem kell felakasztanod magad, de a hisztizést fejezd be.

Menj arrébb, ha gügyöknek egymással, nem kell neked azt hallgatnod. Inkább mosolyogd meg őket.

" már lassan attól félek, hogy elmegy a babám miatta, annyira idegesít" => ez inkább no comment, annyira gusztustalan beírás volt.

2014. máj. 20. 20:50
 36/41 anonim ***** válasza:
jah ha annyira idegesit akkor négyszemközt jegyezd meg neki
2014. máj. 20. 22:27
 37/41 anonim ***** válasza:

"de azért nem kell mindenért meghúznom magam, vagy igen?"

- Azt kellene megérteni, hogy a SAJÁT HÁZÁBAN mindenki annyit gügyög, amennyit csak akar!!!

- Csak nehogy a pasas költözzön majd oda véglegesen anyósodhoz. Rögtön visszasírnád amikor még csupán a gügyögése volt életed legnagyobb problémája...

2014. máj. 20. 23:24
 38/41 anonim ***** válasza:
Bocsi, én nem török pálcát feletted, de bizti, hogy a hormonok is felelősek... nem mondom, hogy hisztizel, de nyilván túlérzékenyen érint (ami nem baj,de ne láss rémeket). Szerintem ez a gügyögés valószínűleg nem fog elmúlni egyhamar. Amúgy elhiszem, hogy baromi idegesítő. Egy kérdés: anyóspajtás érzi, hogy ez téged idegesít? Mert az is lehet, direkt csinálja... tudod, te fiatal vagy, most leszel édesanya, míg ő már nemigen fog újdonsült szerelmének gyermeket szülni (remélhetőleg!). Lehet ám féltékeny is rád.(Mert persze veled normálisan beszél). Tényleg kerüld őt, és NE LÁSSA RAJTAD, HOGY IDEGESÍT! Tudom, nehéz, de próbáld meg figyelmen kívül hagyni. Ha látja, hogy lesz@rod, lehet, felhagy a vinnyogással. Majd írd meg, van-e változás.
2014. máj. 21. 10:24
 39/41 A kérdező kommentje:
Hát mit ne mondjak... nem vagyunk túlságosan előrébb. Már ott tartunk, hogy a pasi folyamatosan ad mindenfélét anyósnak (háztartási dolgok,kaja), holott én hétközbe jobban ráérek mindennel, így én délutánonként főzök, takarítok... anyós meg délelőtt és hétvégén, de hogy így mondja anyós, meg látom, hogy kb 10 kg kenyér van a konyhába, ami sose fogy el, mert naponta 2 kg-ot küld a csávó, meg küld annyi mindent, hogy csak lesek, komolyan mondom, szerintem anyós engem lehord olyannak, hogy "semmirekellő vagyok, semmit se veszek a háztartásba..." mert amíg ő itthon van nem nagyon csinálok semmit, de magam után és utánuk is folyamatosan eltakarítok, ha otthon van, ha nincs, de legtöbbször akkor csinálom a dolgokat ha nincs itthon, mert mindig mindenbe beleszól és azt nem szeretem, tudom a dolgom mit hogy kell, már a kezdet kezdetén elmondta, aszerint is próbálom csinálni. De most ez, hogy a csávó küld mindent, rákérdeztem, hogy minek, amikor nincs rá szükség, így is nem tudunk hova pakolni, mert legalább egy évre való háztartási holmit megvettünk, erre idehord az is minden sz..rt. Jó tudom, hogy ha adnak fogadd el, ha ütnek fuss el, de ha felesleges és nincs hely se, akkor miért???? Azt mondta anyós erre, hogy azért adja, hogy anyós ne költsön semmire, haha... idáig se költött... szóval... áááh... idegőrlő, párom is ki van akadva erre, inkább legyint és tesz rá, de legalább anyós bejelentette, hogy jövő hónap közepe tájékán odaköltözik a pasihoz, aztán ha a csávó nagyon külföldre akar menni a későbbiekbe akkor oda is követi, mert nagyon szerelmesek egymásba. Maradjanak is így életük végégig, ilyen szerelmesek, én kívánom nekik minden hátsó szándék nélkül.
2014. máj. 23. 13:37
 40/41 anonim ***** válasza:

Mindig is sejtettem,hogy a terhes nők hajlamosak túlreagálni mindent,de ez most a csúcs,hogy el fogsz vetélni mert anyósod gagyarászik a pasijához:D

Ezt úgy lehet elviselni,ha nem laksz anyós házában. Teljesen mindegy,milyen arányban van tulajdonjoguk a fiával,te inkább vagy ott vendég,mint az anyósod!

Az,hogy "beleülsz" a tutiba,a gyereked kertes házba és nem egy 40 négyzetméteres panelba születik ,nem kell albérletet fizetni,ezek nem idegesítenek gondolom már annyira,hogy elvetéljél miatta.

Szóval erősen kétlem,hogy ebben a szituációban neked kellene megsértődnőd.

2014. máj. 23. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!