Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan viseljem el a részeg...

Hogyan viseljem el a részeg sógoromat?

Figyelt kérdés
Sógorom rendszeresen iszik, már az a ritka amikor nem. A párom kitalálta, hogy amíg ő dolgozik addig a sógorom eljön hozzánk és vág fát. Hogyan bírjam ki vele azt a pár órát? Utálom a piaszagot.
2014. márc. 5. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak nem a nappalitokban vagja a fat?:) Menj be a hazba es mondd meg neki hogy csinalja vagja a fat nyugodtan, neked dolgod van, nincs idod beszelgetni.
2014. márc. 5. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Még ezt elmondja meg még azt elmondja, nem lehet megszabadulni tőle.
2014. márc. 5. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor a zsebedben a mobilrol csorgesd meg az otthonit:) "Jaj hallom csorog a telefon, gyorsan felveszem!" Be a hazba es bumm az ajto. Es onnantol kezdve csorogjon minden nap a telefon. Ugyse emlekszik ra, be van nyomva:)
2014. márc. 5. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ezt tenném: kitennék neki kaját (ha már szívességet tesz azzal, hogy fát vág, valamivel viszonozd is, feltéve persze, hogy nem szívességből teszi, hanem pénzért), meg ha nem sajnálod tőle (elvégre a te piáddal azt csinálsz, amit akarsz), akkor piát is, és megmondanám neki, hogy nekem most dolgom van, a házba NE menjen be, max. ha nagydolga van(kisdologgal meg lehet célozni a fa tövét is...mármint nem azt persze, amit épp vág). Aztán legyen meg.
2014. márc. 5. 18:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha belefog a mondanivalójába nem nagyon hagyja lerázni magát.
2014. márc. 5. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Amit az előttem szóló mondott a telefonos megoldás, az jó. Ha nincs 2 telefon(mondjuk 2 mobil, vagy egy lakástelefon, meg egy mobil), akkor az a lehetőséged maradt, hogy megkéred egy barátnődet, haverodat, hogy a következő x napban(amíg tart a favágás) napjában 5x-6x csörgessen meg.

Mikor hallod, hogy csörög a telefon, így szólsz:

Jaj, (sógorod neve), bocs, be kell mennem, csörög a telefon. Felveszed, belesutyorogsz valamit, hogy ő ne hallja(vagy nem, csak felveszed, meg leteszed, ez a te dolgod), és kész.

Utána nem mennék ki órákig a helyedben. Amíg a favágás tart. Bár nem értem, hogy miért nem ér meg neked ez a meló pár ezer forintot, annyiért (bor,ittasság,áradó piaszag,balhé, botrány és persze mindenféle kaja nélkül) felvágná bárki a környékeden. Minden nagyobb településen vannak már faárusok, tüzépek, stb.

2014. márc. 5. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én telefonomon van álhívás :)))) Lehet ezekre az esetekre van kitalálva. PONT
2014. márc. 5. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!