Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis Boróka kérdése:
Hogyan viseljem a nevem házasságkötés után?
Figyelt kérdés
Kis Boróka vagyok, a leendő férjem neve Herceg Attila. A Kis-Herceg Boróka vagy a Herceg-Kis Boróka névkombináció szerintetek mennyire lenne megmosolyogtató? Mennyire asszociáltok belőle A kis hercegre?2014. máj. 19. 15:29
1/16 anonim válasza:
Bárhogy, csak Kis-Herceg ne legyél:-)
Te hercegnő vagy:-)
2/16 anonim válasza:
Én is így akarom felvenni a párom nevét, először az ő nevét, utánna az enyémet.
3/16 anonim válasza:
Legyen a férjed Kis-Herceg, akkor te lehetnél Kis-Hercegné, szuper mi?
4/16 anonim válasza:
Ezt a pároddal beszéld meg inkább!
5/16 anonim válasza:
Herceg Attiláné ez a legegyszerűbb szerintem.
6/16 anonim válasza:
Nagyon tetszik a neved! :)
Mindenkinek A kis herceg fog eszébe jutni, mert hát Kis-Herceg leszel :) De nekem tetszik. Én így venném fel!
7/16 anonim válasza:
Hercegné Kis Boróka-ként venném fel. Nekem a kötőjeles egyáltalán nem jön be.
8/16 anonim válasza:
Sose venném fel- és nem is vettem fel-másnak a nevét. Csak azért, hogy megfeleljek egy elvárásnak, meg pláne nem. Mellesleg én is Boróka vagyok.
9/16 anonim válasza:
Nem feltétlen az elvárásoknak kell megfelelni...van aki csak szimplán szeretné felvenni.
10/16 anonim válasza:
lehet le vagyok maradva, de én nem tudtam róla hogy kis- herceg formában is fel lehet venni... tehát úgy hogy nő vezetékneve kötőjel férfi vezeték neve és mellé nő keresztneve. Ez tényleg választható?
ÉN is kötőjelesen vettem fel, de nálam a férjem vezetékneve van elől. Fordítva fel sem sorolták.
Egyébként a Kis-Herceg jó. De nem tudtam hogy így fel lehet venni. Fordítva viszont nem hangzik jól- Ha a férjed neve van elöl.
Én a ti nevetekkel Herceg Boróka lettem volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!