Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseljem a nevem házasságkötés után?
Szerintem is a Hercegné Kis Boróka a legjobb megoldás. A kötőjeles uncsi, mindenki úgy veszi fel, én dafke nem úgy veszem majd fel :D
Én egyébként külföldön élek, és a férj-jelöltem is külföldi. És mi azt találtuk ki, hogy mindketten felvesszük egymás nevét.
Így lesz belőlem Laura Magyari Hansen, és a férjem pedig Carlsten Magyari Hansen :)
Miért nem tetszik a vőlegényednek a Hercegné Kis Boróka?
Szerintem ez olyan különleges :) manapság mindenki kötőjelesen veszi fel a férj nevét, olyan elcsépelt már...
Nekem a Kis herceg ugrott be először, szóval így biztos nem venném fel. Akkor màr inkàbb Herceg-Kis.. De nekem alapból nem tetszik a kötőjeles verzió.
Valóban fura úgy a -né, ha két keresztneve van a férjnek, ezért Hercegné Kis Boróka lennék. Vagy marad a Herceg Boróka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!