Hogy viseljem el? Mert már lassan megőrülök tőle!
Anyósom (56 éves) most nemrég jött össze egy csávóval, és nagyon szerelmes, de amit művel...na attól már teljesen megőrülök.
Úgy gagyarászik és viselkedik vele, mint egy pólyásbabával, de még a párommal is mindenki előtt, (pedig rég elmúlt már 30 éves) velem érdekes módon nem beszél így. Megbolondulok már a vinnyogó hangjától... nem képes felnőttként viselkedni. (Én akárhányszor voltam szerelmes nem nyavalyogtam, boldog voltam és csendesen szerelmes)
Elhiszem, hogy a rózsaszín köd nála világméretű, de minden áldott nap ezt kell hallgatni, már lassan attól félek, hogy elmegy a babám miatta, annyira idegesít. Persze muszáj tűrnöm a párom miatt, (kettejüké a ház, amiben élünk, de 90%-ba a páromé)
Nektek mi a véleményetek? Ti hogyan próbálnátok meg elviselni? Mert én már nem bírom... :(
Hát úgy, hogy hallótávolságon belül van akkor is...
És mért nem költöztök külön?
Én biztos nem megyek 3.-nak a nyakukra, nem szokásom mindig, mindenről tudni, azt anyós szokta csinálni. Csak ha pl: lent vagyunk a konyhába és mondjuk eszünk és pont ott van a csávó, akkor ott vinnyog neki, v ha épp arra fele van dolgom/dolgunk és szintén ott van a csávó v bárki, aki szem és fültanúja mindennek is akkor vinnyog...
Épp az a szerencse, hogy különálló részt ki lehet alakítani, a tervek megvannak, már csak arra várunk, hogy mikor tudnak jönni megcsinálni. Pont ezért, hogy nyugtunk legyen.
29: Miért van az, hogy tőlük, általuk akarsz lakhatást szerezni?
Sose készültél arra, sem a családod nem készült arra, hogy megállja saját lábadon és ne függjön a léted más jóindulatától?:-o
Mért nem TE beszéled rá a saját anyádat, hogy adja el az ő házát, amiből majd vesztek két kisebb ingatlant és az egyik az Tied lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!