Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy viseljem el? Mert már...

Hogy viseljem el? Mert már lassan megőrülök tőle!

Figyelt kérdés

Anyósom (56 éves) most nemrég jött össze egy csávóval, és nagyon szerelmes, de amit művel...na attól már teljesen megőrülök.

Úgy gagyarászik és viselkedik vele, mint egy pólyásbabával, de még a párommal is mindenki előtt, (pedig rég elmúlt már 30 éves) velem érdekes módon nem beszél így. Megbolondulok már a vinnyogó hangjától... nem képes felnőttként viselkedni. (Én akárhányszor voltam szerelmes nem nyavalyogtam, boldog voltam és csendesen szerelmes)

Elhiszem, hogy a rózsaszín köd nála világméretű, de minden áldott nap ezt kell hallgatni, már lassan attól félek, hogy elmegy a babám miatta, annyira idegesít. Persze muszáj tűrnöm a párom miatt, (kettejüké a ház, amiben élünk, de 90%-ba a páromé)

Nektek mi a véleményetek? Ti hogyan próbálnátok meg elviselni? Mert én már nem bírom... :(

2014. máj. 20. 13:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Ráadásul, ha ott van az új párja anyósodnál, te, mint felesleges harmadik, mit keresel ott köztük?
2014. máj. 20. 14:33
 22/41 anonim ***** válasza:

Hát úgy, hogy hallótávolságon belül van akkor is...

És mért nem költöztök külön?

2014. máj. 20. 14:35
 23/41 A kérdező kommentje:

Én biztos nem megyek 3.-nak a nyakukra, nem szokásom mindig, mindenről tudni, azt anyós szokta csinálni. Csak ha pl: lent vagyunk a konyhába és mondjuk eszünk és pont ott van a csávó, akkor ott vinnyog neki, v ha épp arra fele van dolgom/dolgunk és szintén ott van a csávó v bárki, aki szem és fültanúja mindennek is akkor vinnyog...

Épp az a szerencse, hogy különálló részt ki lehet alakítani, a tervek megvannak, már csak arra várunk, hogy mikor tudnak jönni megcsinálni. Pont ezért, hogy nyugtunk legyen.

2014. máj. 20. 14:45
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
akkor te is beszélj úgy a pároddal:d szerintem az kikészítené,amúgy nem értem miért zavar.Annyira ráálltál már a dologra hogy szinte lesed mikor készülhetsz ki az anyóson
2014. máj. 20. 14:47
 25/41 anonim ***** válasza:
Akkor gyorsan intézd a dolgaidat a közös helyiségekben, fent találd ki, mi minden kell, másfél perc alatt "megszerzed" és elvonulsz vele.:)
2014. máj. 20. 14:48
 26/41 anonim ***** válasza:
És ezalatt esetleg dudorássz, és arra figyelj!:)
2014. máj. 20. 14:48
 27/41 A kérdező kommentje:
Nem csak ez miatt vagyok ki tőle, rengeteg dolog van, amit nem írtam le.
2014. máj. 20. 14:49
 28/41 anonim ***** válasza:
No, akkor a külön házrész sem lesz jó megoldás, mert az igazi különköltözés az, amikor "nem lehet papucsban átmenni", ezért aztán a másik meggondolja/előre bejelenti, ha át akar menni, és az ezért nincs napi háromszor.:)
2014. máj. 20. 14:50
 29/41 A kérdező kommentje:
De mivel nem enyém a ház, nincs jogom kisajátítani azért, mert ki vagyok az anyóstól, a páromat pedig nem tudom rábeszélni, hogy el lehessen adni, és akkor a felét odaadhatná anyósnak, mi meg mehetnénk külön. Abba reménykedünk, hogy majd anyós odaköltözik a pasihoz. Az exeivel is ez volt. Volt egy jó pár, tartott ameddig tartott, hol egy hónap, hol tovább. A lényeg, hogy amelyik tovább tartott, akkor mindig odaköltözött, szinte az egész várost végigköltözgette már...
2014. máj. 20. 14:58
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

29: Miért van az, hogy tőlük, általuk akarsz lakhatást szerezni?

Sose készültél arra, sem a családod nem készült arra, hogy megállja saját lábadon és ne függjön a léted más jóindulatától?:-o

Mért nem TE beszéled rá a saját anyádat, hogy adja el az ő házát, amiből majd vesztek két kisebb ingatlant és az egyik az Tied lesz?

2014. máj. 20. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!