Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Zavar, hogy az anyósom az ex...

Zavar, hogy az anyósom az ex képét tartja a polcon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom még a szülői házban lakik az anyukájával. A nappaliban az egyik könyvespolcon még mindig ott a közös kép amin a párom van az exével összeölelkezve. Sokáig voltak együtt az tény, évekig. Én ezt megértem, mindenkinek van múltja. Amikor először hazavitt és bemutatott leültünk a nappaliban rögtön kiszúrtam. Nyilván nem szóltam semmit, az anyósom lakása, nem a párom őrizgeti a képet csak mégis. De mostmár nagyon zavar hogy egyrészt hónapok óta együtt vagyunk, másrészt ők kb 2-3 éve szakítottak, után volt egy pár hónapos kapcsolata a páromnak, mielőtt mi összejöttünk volna, szóval nem is közvetlen exe. Annyira zavaró, hogy hamarabb érek oda mondjuk mint a párom és az anyósom behív h beszélgessünk és ott a kép... Nem vagyok féltékeny típus, de meglátom és nyílik a bicska a zsebemben, nem tehetek róla. Mit csináljak? Nem akarom kiröhögtetni magam, hogy szólok a páromnak h szóljon az anyukájának h rakja el a képet. De ez így rossz nekem. És őszintén kit nem zavarna ha a párját látja nap mint nap ahogy az exét ölelgeti egy képen?
2014. ápr. 12. 19:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Azt teheted, hogy egyenesen közlöd a pároddal, hogy mi zavar téged. Ha pedig anyóspajti olyan durva, bunkó és tapintatlan, hogy nem tudja felfogni, hogy neked ez fáj, akkor nem kell odamenni hozzájuk.

Vannak olyan nők, akik olyan bunkó szemetek, hogy csakis egy nőt tudnak elképzelni a "kisfiuknak", akit aztán szépen elüldöznek a párkapcsolatból (általában azután, miután az unokát kisajtolták belőlük), de utána mindig és minden további nőkapcsolatban őt istenítik és hozzá mérik a "többieket".

Ennek az egész játszmarendszernek az a lényege, hogy valójában egyetlen nő SE léphessen be a kisfiacska életébe: csakis a mama.

Ezt a szöveget olvastasd el a pasiddal. Ha nem veszi tudomásul, és nem fogja fel, ha nem változtat a kapcsolaton, akkor rúgd ki minél hamarabb! Mindig te leszel az, aki a rövidebbet fogja húzni. Ha anyós feldobja a bocskort, akkor pedig te leszel az, aki a hirtelen szentté lett anyuka lába nyomába sem érhetsz.

Vedd komolyan, amit írok, mert nagyon komolyan mondom.

2014. ápr. 13. 10:01
 22/40 anonim ***** válasza:
Végy példát a párodról! Ő le se szarja azt a képet, téged se kéne, hogy zavarjon.
2014. ápr. 13. 12:09
 23/40 anonim ***** válasza:
71%

Ez szerintem mindenkit zavarna, akit nem, az nem szerelmes.

Ha úgy gondolod, tudatosan csinálja veled a hölgy, kezdj el neki anekdotázni a volt barátod anyukájáról, hogy azoknál mecsoda patika tisztaság volt (pedig a nő 3 műszakban dolgozott), és milyen elképesztően jól főzött. Sőt, sokat főztetek együtt. és azóta is tartjátok a kapcsolatot és jegyezd meg, hogy a közös képeteket nagy becsben tartod, na meg a polcodon.:D

2014. ápr. 13. 13:28
 24/40 anonim ***** válasza:

Az én anyósom konkrétan lek*rvázta az ex barátnőt.

Én akkor kicsit kibuktam. Felnőtt, értelmes nő, hogy tud így beszélni? Nem is értem.

2014. ápr. 13. 21:52
 25/40 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem is a barátoddal beszélj.

Ő pedig ha elég tapintatos, akkor a saját ötleteként fogja ezt interpretálni az édesanyjának, hogy anyukám, lgy olyan jó vedd le a Marissal készült képet a polcról, mert zavar. Ennyi.

2014. ápr. 13. 22:50
 26/40 anonim ***** válasza:
46%
Véletlenül leesne a polcról a kép és ijedtemben raontenem a kezemben lévő üdítőt. .. probléma megoldva. :)
2014. ápr. 22. 00:23
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
Masik ötlet, szólnék anyosnak, hogy vagy ő teszi el, vagy en dobom ki. Nem értem ezt a nagy finomkodast.
2014. ápr. 22. 00:27
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Anyós meg finomat lehajintana neked egy pofont. :D Nehogy már bármit is ki merészelj dobni, ami az ő házában van.
2014. ápr. 22. 00:36
 29/40 anonim ***** válasza:
Akkor az első verzió a kivitelezhetőbb. :D bocsi, de anyósom kezdi kiverni nálam a biztosítékot. Lehet írok egy kérdést én is...
2014. ápr. 22. 00:42
 30/40 anonim ***** válasza:
Ez semmi! Engem az ex nevén szólított a kedves mama évekig. Mindig kijavítottam, ő meg közölte, hogy "ja, persze"... (És még csak nem is hasonlít a nevünk.) Aztán, mikor összeházasodtunk, meg tudta tanulni a nevemet. Szerintem max a párodnak szólj, de így is-úgyis átlátszó lesz, hogy neked van bajod a képpel, hisz a párod eddig nem tüntette el a fotót.
2014. júl. 28. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!