Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Zavar, hogy az anyósom az ex...

Zavar, hogy az anyósom az ex képét tartja a polcon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom még a szülői házban lakik az anyukájával. A nappaliban az egyik könyvespolcon még mindig ott a közös kép amin a párom van az exével összeölelkezve. Sokáig voltak együtt az tény, évekig. Én ezt megértem, mindenkinek van múltja. Amikor először hazavitt és bemutatott leültünk a nappaliban rögtön kiszúrtam. Nyilván nem szóltam semmit, az anyósom lakása, nem a párom őrizgeti a képet csak mégis. De mostmár nagyon zavar hogy egyrészt hónapok óta együtt vagyunk, másrészt ők kb 2-3 éve szakítottak, után volt egy pár hónapos kapcsolata a páromnak, mielőtt mi összejöttünk volna, szóval nem is közvetlen exe. Annyira zavaró, hogy hamarabb érek oda mondjuk mint a párom és az anyósom behív h beszélgessünk és ott a kép... Nem vagyok féltékeny típus, de meglátom és nyílik a bicska a zsebemben, nem tehetek róla. Mit csináljak? Nem akarom kiröhögtetni magam, hogy szólok a páromnak h szóljon az anyukájának h rakja el a képet. De ez így rossz nekem. És őszintén kit nem zavarna ha a párját látja nap mint nap ahogy az exét ölelgeti egy képen?
2014. ápr. 12. 19:12
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
*bocs az elírásért, nem tudom, mit akarhattam ott írni :D
2014. ápr. 12. 19:40
 12/40 anonim ***** válasza:
90%

Bizonyára azért hozza gyakran szóba azt a lányt az anyósod, mert nem tud másról beszélni. Nem történik semmi az életében, nincsenek egyéb barátai, akikről beszélhetne, csak az a lány volt a kedves ismerőse.

Kívánom, hogy lépj túl ezen, mert igazán nem nagy dolog, de ha mégsem megy, akkor te mondd ezt el a anyósnak, ne kerüld meg, hogy a pároddal üzengetsz neki.

2014. ápr. 12. 19:52
 13/40 anonim ***** válasza:
21%

Egyrészről megértelek, mert nekem is qrva rosszul esne, ha kint lenne az exről kép.

Viszont ha az én házamban meg akarnád szabni nekem, hogy kiről legyen kint kép, azon is felhúznám magam.

Költözzetek össze, és olyan képet raktok ki, amilyet akartok, anyuka meg nézegetheti a barátnő képét és sirathatja a múltat.

2014. ápr. 12. 20:09
 14/40 anonim ***** válasza:
90%
Én exanyósom is ilyen volt...rengeteget segitettem rajtuk, a fian is, mégis a kövér exluvnya volt nekik a királylány, holott inkább csak ártott nekik. Szerencsére már vége, de megtanultam,hog ne hagyjam magam!
2014. ápr. 12. 20:32
 15/40 anonim ***** válasza:
Esetleg kérdezd meg tőle, hogy ez az egyetlen képe az exről? Mert lehet, hogy kitenne ő olyat is, amin egyedül van az a lány, csak épp nincs olyan képe.
2014. ápr. 12. 21:38
 16/40 A kérdező kommentje:

A ritkítás nem megy mert otthon lakik a párom az anyósomnál jelenleg, így én is mindig ott vagyok. Összeköltözni meg egyelőre nem tudunk még.

Nincs nekem amúgy bajom az anyósommal, meg nem is játszik ez bele a párommal való viszonyomba, csak kellemetlen számomra mindig látni azt a képet.

2014. ápr. 12. 22:08
 17/40 anonim ***** válasza:

Anyosom 2000km-re lakik tolunk. 2 eve voltam ott eloszor a gyerekkel 3 het csaladlatogatasra. Voltam mar a hazba azelott de a felso szinten nem mert ott nem lakik senki miota a gyerekek kirepultek..kb 18 eve a legkisebb. Anyos kitakaritatta csak nekunk a felso szintet hogy nyugodtan pihenhessek a babaval..elokeszitette a ferjem szobajat es az ejjeli szekrenyre ki volt rakva egy fenykep a ferjem egykori nagy szerelmevel..tobb mint 15 eves se veled se nelkuled kapcsolatuk volt. Beleptem..latom a kepet..nem szoltam semmit. Masnap nem hagyott nyugodni es megkerdeztem miert tette oda..csorikam el se hitte hogy azt tette oda. Felment megnezni es kiakadt..mondta csak a nagy zurzavar meg a keszulodes miatt lehetett meghogy kiakarta dekoralni nekunk a szobat es oda se figyelt. El is hiszem hogy vegig se gondolta mert olyan kis szeleburdi..nagyon jo ember. Soha sem bantana. Na mindegy. Kep ott maradt az ejjeliszekrenyen. Elfelejtette levinni..mondom nekem mindegy 3 hetet kibirok az exnovel egy szobaba. Kovetkezo evbe mar ugy hivott fel indulas elott hogy ne feljek am nem fogja elfelejteni elrakni a kepet mielott megyunk sort kerit ra!:-)

Ebbol azt akartam kihozni hogy lehet nem is gondol ra anyosod hogy ez teged zavar. Lehet ott van evek ota es eszebe se jutott meg eltenni. En vinnek egy kozos kepet a helyedben amin te szerepelsz a paroddal.hatha leesik neki mi van. Vagy rossz esetben kiteszi a masik melle..ami meg cikibb.

2014. ápr. 12. 23:25
 18/40 anonim ***** válasza:

Nàlunk is ez van! Csak mi már 4 éve együtt vagyunk.ez a gáz. Már utálom nàluk az ünnepeket mert akkor még fényképalbum nézegetés is van.:-\ biztos butasàg, és lehet nem is tudatosak a képek...de azért 4 év,4èv.

És bírom azt is, h pl.a volt csajnak a képei alá ír,làjkol...de a mieinkhez semmi. :-) Vicc!

A lényeg,h mond el a párodnak, s tegye el ő! Ha még otthon lakik,megteheti ezt értetek.

2014. ápr. 13. 00:54
 19/40 anonim ***** válasza:
62%
Az anyósjelöltet sem értem, de leginkább a párod nem értem, már rég szólnia kellett volna az anyjának, hogy tegye már el azt a képet. És nem kéne megvárja amíg te szólsz, ez neki magától kéne eszébe jusson!
2014. ápr. 13. 07:37
 20/40 anonim ***** válasza:
60%
Megfogod a képet hopp véletlen le esett. És még valami lötty is rádőlt.Hát ennek vége sajna ki kell dobni.Na komolyra.Ne a pároddal üzengess,szépen állj anyós elé és mondd meg legyen szíves tegye el,mert Téged zavar.Aztán majd meg látod mit reagál.Lehet annyira nem is érdekli azért felejtette ott.ha nem szólsz neki még évek múlva is szemezhetsz az ex-el..
2014. ápr. 13. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!