Zavar, hogy az anyósom az ex képét tartja a polcon, mit tegyek?
Bizonyára azért hozza gyakran szóba azt a lányt az anyósod, mert nem tud másról beszélni. Nem történik semmi az életében, nincsenek egyéb barátai, akikről beszélhetne, csak az a lány volt a kedves ismerőse.
Kívánom, hogy lépj túl ezen, mert igazán nem nagy dolog, de ha mégsem megy, akkor te mondd ezt el a anyósnak, ne kerüld meg, hogy a pároddal üzengetsz neki.
Egyrészről megértelek, mert nekem is qrva rosszul esne, ha kint lenne az exről kép.
Viszont ha az én házamban meg akarnád szabni nekem, hogy kiről legyen kint kép, azon is felhúznám magam.
Költözzetek össze, és olyan képet raktok ki, amilyet akartok, anyuka meg nézegetheti a barátnő képét és sirathatja a múltat.
A ritkítás nem megy mert otthon lakik a párom az anyósomnál jelenleg, így én is mindig ott vagyok. Összeköltözni meg egyelőre nem tudunk még.
Nincs nekem amúgy bajom az anyósommal, meg nem is játszik ez bele a párommal való viszonyomba, csak kellemetlen számomra mindig látni azt a képet.
Anyosom 2000km-re lakik tolunk. 2 eve voltam ott eloszor a gyerekkel 3 het csaladlatogatasra. Voltam mar a hazba azelott de a felso szinten nem mert ott nem lakik senki miota a gyerekek kirepultek..kb 18 eve a legkisebb. Anyos kitakaritatta csak nekunk a felso szintet hogy nyugodtan pihenhessek a babaval..elokeszitette a ferjem szobajat es az ejjeli szekrenyre ki volt rakva egy fenykep a ferjem egykori nagy szerelmevel..tobb mint 15 eves se veled se nelkuled kapcsolatuk volt. Beleptem..latom a kepet..nem szoltam semmit. Masnap nem hagyott nyugodni es megkerdeztem miert tette oda..csorikam el se hitte hogy azt tette oda. Felment megnezni es kiakadt..mondta csak a nagy zurzavar meg a keszulodes miatt lehetett meghogy kiakarta dekoralni nekunk a szobat es oda se figyelt. El is hiszem hogy vegig se gondolta mert olyan kis szeleburdi..nagyon jo ember. Soha sem bantana. Na mindegy. Kep ott maradt az ejjeliszekrenyen. Elfelejtette levinni..mondom nekem mindegy 3 hetet kibirok az exnovel egy szobaba. Kovetkezo evbe mar ugy hivott fel indulas elott hogy ne feljek am nem fogja elfelejteni elrakni a kepet mielott megyunk sort kerit ra!:-)
Ebbol azt akartam kihozni hogy lehet nem is gondol ra anyosod hogy ez teged zavar. Lehet ott van evek ota es eszebe se jutott meg eltenni. En vinnek egy kozos kepet a helyedben amin te szerepelsz a paroddal.hatha leesik neki mi van. Vagy rossz esetben kiteszi a masik melle..ami meg cikibb.
Nàlunk is ez van! Csak mi már 4 éve együtt vagyunk.ez a gáz. Már utálom nàluk az ünnepeket mert akkor még fényképalbum nézegetés is van.:-\ biztos butasàg, és lehet nem is tudatosak a képek...de azért 4 év,4èv.
És bírom azt is, h pl.a volt csajnak a képei alá ír,làjkol...de a mieinkhez semmi. :-) Vicc!
A lényeg,h mond el a párodnak, s tegye el ő! Ha még otthon lakik,megteheti ezt értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!