Mit tegyek? A férjem családja egy borzadály!
Figyelt kérdés
Sógornőmnek van 1 5 éves fia, nekünk 10 hónapos ikreink vannak. A sógornőm és a fia az atyaúristen a családban. Férjem mamája kijelentette, hogy utál engem, mert sógornőm ellenem hangolja( karácsony után mondta meg a férjemnek, hogy utál engem a kedves mama). Ezek után azt mondtam, hogy se mamát, se sógornőmet nem akarom látni. Anyósom ritkán jön hozzánk látogatni a babákat, de kb. 1 hónapban 1x-2x. Ő is a lány pártját fogja, véletlenül sem a miénket, még ha igazunk van sem. Most kedves anyós kitalálta, hogy a fiam névnapján vigye el a férjem a mamájához, hogy ott mindenki felköszöntse Bálintkát. Persze én maradjak itthon egyedül és malmozzak. Ráadásul a fiam meg van fázva. azt mondtam, viheti, ha a gyerek meggyógyul addig. Ezért megint letolt a férjem, hogy nem akarom, hogy vigye a gyerekeket.pedig viheti, már máskor is elvitte. A férjem nem érti, hogy mi bajom van, mindig szapulom a családját(persze van miért), azt mondta ha így folytatom, majd látogatóba jön csak a gyerekeihez. Persze ezt csak mérgében mondta, de rosszul esett. Mindig én engedjek a hülye családja meg él, mint marci hevesen.Elegem van. Mit tegyek?2014. febr. 11. 12:12
21/22 anonim válasza:
Szóval ez a próbléma nem új, régen voltak gondjaid a családjával és te mégis gyerekeket szültél egy ilyen embernek.
Hát te választottad akkor most mit sírsz, nem értem?
Ez volt, ez van és ez lesz, fogadd el.
22/22 anonim válasza:
A férjed képes volt odaadni a 400 e Ft-ot, miközben a szüleinél éltetek, ők tartottak el?
Nem a férjed családjával van itt a legnagyobb gond, hanem a kedves férjeddel. És ez a szitu, amikor már késő bánat, hozzámentél, gyereket szültél neki...
Én nem engedném át a gyerekekkel ezek ismeretében, az biztos, és nem is tennék lakatot a számra. Mondjuk a szüleim pénzét sem engedtem volna odaadni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!