Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? A férjem családja...

Mit tegyek? A férjem családja egy borzadály!

Figyelt kérdés
Sógornőmnek van 1 5 éves fia, nekünk 10 hónapos ikreink vannak. A sógornőm és a fia az atyaúristen a családban. Férjem mamája kijelentette, hogy utál engem, mert sógornőm ellenem hangolja( karácsony után mondta meg a férjemnek, hogy utál engem a kedves mama). Ezek után azt mondtam, hogy se mamát, se sógornőmet nem akarom látni. Anyósom ritkán jön hozzánk látogatni a babákat, de kb. 1 hónapban 1x-2x. Ő is a lány pártját fogja, véletlenül sem a miénket, még ha igazunk van sem. Most kedves anyós kitalálta, hogy a fiam névnapján vigye el a férjem a mamájához, hogy ott mindenki felköszöntse Bálintkát. Persze én maradjak itthon egyedül és malmozzak. Ráadásul a fiam meg van fázva. azt mondtam, viheti, ha a gyerek meggyógyul addig. Ezért megint letolt a férjem, hogy nem akarom, hogy vigye a gyerekeket.pedig viheti, már máskor is elvitte. A férjem nem érti, hogy mi bajom van, mindig szapulom a családját(persze van miért), azt mondta ha így folytatom, majd látogatóba jön csak a gyerekeihez. Persze ezt csak mérgében mondta, de rosszul esett. Mindig én engedjek a hülye családja meg él, mint marci hevesen.Elegem van. Mit tegyek?
2014. febr. 11. 12:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
33%

Szóval ez a próbléma nem új, régen voltak gondjaid a családjával és te mégis gyerekeket szültél egy ilyen embernek.

Hát te választottad akkor most mit sírsz, nem értem?

Ez volt, ez van és ez lesz, fogadd el.

2014. febr. 12. 11:47
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

A férjed képes volt odaadni a 400 e Ft-ot, miközben a szüleinél éltetek, ők tartottak el?

Nem a férjed családjával van itt a legnagyobb gond, hanem a kedves férjeddel. És ez a szitu, amikor már késő bánat, hozzámentél, gyereket szültél neki...

Én nem engedném át a gyerekekkel ezek ismeretében, az biztos, és nem is tennék lakatot a számra. Mondjuk a szüleim pénzét sem engedtem volna odaadni :(

2014. febr. 12. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!