Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél a menyasszonyod és a családja kedvéért a lagziba?
Lehetne annyi változtatással az eddig tervezett vacsora szűkebb rokoni, baráti körben, hogy lenne valami zene is és akkor aki akar táncolhat.
Egyébként van különbség aközött, hogy a család kikényszeríti a táncot, vagy a menyasszonyod örömet akar szerezni a családjának a tánccal és ez inkább az utóbbinak tűnik.
Az esküvő mindig a menyasszony és a vőlegényről szól. Úgy kellene történnie ahogy ez a két ember akarja, és nem úgy ahogy a család vagy rokonok akarják.
Ha a szülők táncolni akarnak akkor egy hétvégén ellehet menni olyan helyre ahol tudnak táncolni, de ne a gyerekük döntését kérdőjelezzék meg.
Én személy szerint ha magam állnám az egész esküvőt, akkor ennyi beleszólási jogot sem adnék a családnak. Akkor az lenne amit én és a vőlegényem akar.
"Hát figyelj, eddig önző módon csak magára gondolt és nem érdekelte ,hogy rajta kívül mások- akik szerették felnevelték már születésekor elképzelték ezt a szép pillanatot -szomorúak lennének, most talán belegondolt, hogy mást is figyelembe kéne venni, ne beszéld le mikor megjött az esze. Itt mindenki csak osztja az észt: szülők, kik ők? mi közük hozzá? ez a ti napotok...persze, hisz nem náluk lesz, hogy talán örök seb lesz mások lelkében, itt mindenki kőböl van."
bazzeg, bazzeg, bazzeg...KÉRTE, hogy megszüljék? A szülőknek rohadtul a FELADATA a kölök felnevelése, azért nem jár cserébe JUTALOM, és a szülők önzése semmivel sem előrevalóbb a házasságra készülő pár önzésénél. EZ az esemény két emberről szól. Más örüljön, ha jelen lehet, és osztozhat az örömben, de nehogy már diktálni akarjon és lelkiismeret-furdalást keltsen a fiatalokban. Hányni tudnék a hozzáállásodtól...
Kérdező: azt csináljátok, amit mindketten akartok. Ha a menyasszonyod most már komolyan akarja a lagzit a szülők miatt, akkor lelke rajta, ha gondolod, egyezz bele, de hosszabb távon NEKTEK szerintem az a jobb, ha azt csináljátok, amit őszintén szeretnétek TI. És nem más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!