Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél a menyasszonyod és a családja kedvéért a lagziba?
Ki fizeti a bulit? A szülők adnak bele? Ha nem, akkor ne ők mondják már meg, hogy mekkora banzáj legyen.
Nekem még van pár évem, hogy a gyerekek megházasodjanak, de engem az fog érdekelni, hogy szeretetben és békességben éljenek a párjukkal lehetőleg minél tovább. Hogy összeházasodnak-e vagy sem, egy távoli tengerparton kettesben vagy hatalmas partit adnak, az tök lényegtelen. Mert az esküvőjük nem nekem fog szólni, hanem nekik, kettőjüknek.
Sok eszetlen azt hisz, hogy attól függ az élet és a boldogság, hogy milyen tökéletes az esküvő. Én azt mondom, az ilyen hozzáállás szánalmas. Az ilyen emberek mit csinálnának akkor, ha a párjuknak mások lennének az elképzelései a nagy napról? Mert senki miatt nem engednek? Vele sem kötnének kompromisszumot, mert fontosabbak a csodaesküvőről nőtt álmok és keresnének mást, aki mindenre rábólint?
Fel kéne már nőni, kortól függetlenül.
Kérdező, szépen le kell ülni, elbeszélgetni, hogy a menyasszonyod tényleg úgy érzi-e, hogy szeretné megadni azt a családnak, hogy legyen zene, tánc, vagy belekényszerítve érzi magát és ez alapján eldönteni, hogy hogy is legyen.
Vagy ha semmiképp nem tudtok megegyezni, akkor el kell menni két tanúval és hagyni a francba a vacsorát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!