Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Belemennél a menyasszonyod és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél a menyasszonyod és a családja kedvéért a lagziba?

Figyelt kérdés
Imádom a barátnőm, megismerkedésünk óta tudom, hogy őt szeretném a feleségemnek. Az 5 éves évfordulónkon megkértem a kezét, akkor elmondta, hogy milyen esküvő az álma. Csak a közeli rokonokat, legjobb barátokat, barátnőket szeretné meghívni, s nem szeretne lagzit tartani, csak egy vacsorát. Utál táncolni, nincs ritmusérzéke, a szalagtűzőjén és a gólyabálon sem táncolt egy percet sem. Azonban a szülei elkezdték neki mondani, hogy mennyire szeretnének vele táncolni, azt úgy illik, mit szólnak a vendégek, tönkreteszi a nagyszülei álmát, ha nem táncol velük, örökre bánni fogja. Egészen addig mondták neki, míg bele nem egyezett. Most engem próbál rábeszélni, hogy engedjek a családja nyomásának. Mondtam neki, hogyha azt mondja, hogy ő szeretne bulizni egész éjjel, akkor rendben, de így a család nyomására nem. Azt mondta, neki már mindegy, hogy lesz-e lagzi vagy sem. Engedjek neki vagy maradjunk a csak vacsora lesz felállásnál?
2014. jan. 24. 21:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
35%
Senki kedvéért nem adnám fel az esküvőnkkel kapcsolatos álmainkat.
2014. jan. 24. 22:08
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

Ki fizeti a bulit? A szülők adnak bele? Ha nem, akkor ne ők mondják már meg, hogy mekkora banzáj legyen.

Nekem még van pár évem, hogy a gyerekek megházasodjanak, de engem az fog érdekelni, hogy szeretetben és békességben éljenek a párjukkal lehetőleg minél tovább. Hogy összeházasodnak-e vagy sem, egy távoli tengerparton kettesben vagy hatalmas partit adnak, az tök lényegtelen. Mert az esküvőjük nem nekem fog szólni, hanem nekik, kettőjüknek.

2014. jan. 24. 22:59
 23/26 anonim ***** válasza:
81%

Sok eszetlen azt hisz, hogy attól függ az élet és a boldogság, hogy milyen tökéletes az esküvő. Én azt mondom, az ilyen hozzáállás szánalmas. Az ilyen emberek mit csinálnának akkor, ha a párjuknak mások lennének az elképzelései a nagy napról? Mert senki miatt nem engednek? Vele sem kötnének kompromisszumot, mert fontosabbak a csodaesküvőről nőtt álmok és keresnének mást, aki mindenre rábólint?

Fel kéne már nőni, kortól függetlenül.

Kérdező, szépen le kell ülni, elbeszélgetni, hogy a menyasszonyod tényleg úgy érzi-e, hogy szeretné megadni azt a családnak, hogy legyen zene, tánc, vagy belekényszerítve érzi magát és ez alapján eldönteni, hogy hogy is legyen.

Vagy ha semmiképp nem tudtok megegyezni, akkor el kell menni két tanúval és hagyni a francba a vacsorát is.

2014. jan. 24. 23:03
 24/26 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem a menyasszonyod kedvéért lenne, hiszen ő se azért tenné, mert neki így a jó, hanem hogy megfeleljen a családjának... no de ez nem a családjának az esküvője, hanem a tiétek! Ezt próbáld meg megértetni vele...
2014. jan. 24. 23:07
 25/26 anonim ***** válasza:
71%
5-vagyok.: mert akkor ott vannak azok a képmutató rokonok ( gyerekkorában sokat bántotta, kritizálta a férjemet)akiket ki nem állhat. Viszont mivel egy utcában lakik anyosom és az a család ( nagybácsi) és mivel érthetően a férjem nem az anyját kényszeríti választásra, ezért mi anyosèkkal csak akkor eszünk együtt ha ők jönnek hozzánk.
2014. jan. 24. 23:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Fontos lenne tudni, hogy ki fizeti a lagzit!! Aki fizet, az diktál. Akár tetszik, akár nem.
2014. jan. 25. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!