Miért kell anyának így kiakadnia, mert a barátom egyetemista és a családja gazdag?
A barátom 22 éves, én 16 vagyok, hónapok óta együtt vagyunk, de anyának csak nemrég mondtam el.
A barátom és a családja gazdag, ez látszik is rajta és a viselkedésén is. Ma nála voltam és mikor hazajöttem, anya kiakadt, hogy miért megyek a barátomhoz, miért hoz haza kocsival. Már Karácsonykor is ezt csinálta, hogy hogy vehet a barátom nekem drága ajándékokat és felejtsem el, hogy a Szilvesztert vele töltöm,stb.
Úgy viselkedik, mintha nem is a barátommal lennék, hanem valami jöttmenttel.
És csodálkozik, hogy semmit nem beszélek meg vele, titokban szedem a gyógyszert, sose mondom el neki, hogy mi van velem.
Csak azt hallgatom, hogy a barátom kihasznál, nem szeret, a gazdagok csak a saját "fajtájuk" közül választanak és nem veszi észre, hogy ez nekem rosszul esik.
És amiért ő azt hiszi, hogy a barátom csak kihasznál és nem szeret, én nem lehetek boldog?
Évek óta először érzem újra, hogy élek és nem bírja elviselni.
Nem azt mondom, hogy a barátommal örökre együtt leszünk. De most együtt vagyunk és szeretjük egymást, bármennyire is hihetetlen, hogy egy olyan srácnak, mint ő, pont én kellettem.
A barátom bemutatott a családjának is, akik egyáltalán nem az a képmutató, "nekünk csak a pénz számít" típusú emberek, sőt. Elég összetartóak, velük sokkal jobban érzem magam, mint az én családommal.
Náluk az ünnepek elmúltak botrányok és veszekedések nélkül, még nálunk egy családi ebéd nem telt el úgy, hogy valaki ne kezdjen el üvöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!